Marketlerden alışveriş yaparken en önemli kural nedir? Prof. Dr. Kemalettin Aydın’dan kritik uyarılar!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemalettin Aydın, koronavirüs süreciyle ilgili son gelişmeler ve vatandaşların dikkat etmesi gereken önemli kuralları SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel’e anlattı...

Türkiye’nin koronavirüsle mücadelesi devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün yaptığı açıklamada koronavirüs salgınında yatay geçiş sürecine girildiğini belirtti. 

Türkiye’de koronavirüsle ilgili son gelişmeler hakkında çarpıcı bilgiler veren Prof. Dr. Kemalettin Aydın, vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu.

Virüs kıyafetlerimize bulaşır mı? Kargo şirketlerinden gelen paketler virüs taşır mı? Marketlerden alışveriş yaparken en önemli kural nedir? Havadan ve hayvanlardan insanlara bulaşır mı? Evde yapılan maskeler koranavirüsten korur mu? Kendi maskemizi yaparken özellikle hangi unsura dikkat etmeliyiz? Bu virüs sürecinde en çok nelere dikkat etmeliyiz, insanların doğru bildiği ne gibi yanlışlar var?

Prof. Dr. Kemalettin Aydın'ın açıklamalarının tamamı SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

 

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.