Marketlerde yeni dönem! Prezervatif, bebek bezi, çikolata kutuya giriyor...

Marketlerde yeni bir dönem başlıyor. Marketler artık pahalı ve değerli ürünleri şeffaf kutulara koyup, alarm takıp sergileyecek. Ürünü almak isteyenler bazı teknoloji marketlerinde görülen kutularda olduğu gibi ürünlerini kasada kutu açıldıktan sonra alabilecek. Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu böyle bir uygulamanın marketlerdeki hırsızlık olaylarını azaltacağını ancak kasada bekleme süresinin artacağını ifade etti.

Türkiye'deki bazı marketler artan hırsızlık olaylarına karşı daha çok teknoloji marketlerde uygulanan şeffaf kutu uygulamasını başlattı. 

Milliyet Uzmanpara'nın haberine göre marketler bebek bezi, bebek maması, jilet, prezervatif, pahalı çikolatalar gibi fiyatı yüksek ürünleri artık alarm takıp şeffaf kutular içinde satışa sunacak. 

İşte alarm sistemi takılan bebek mamaları:

Marketlerde yeni dönem! Prezervatif, bebek bezi, çikolata kutuya giriyor...

Yeni uygulamayı değerlendiren Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, "Bazı marketler hırsızlık olaylarına karşı önlem almış durumda. Marketler bu şeffaf kutuları demirbaş olarak kullanacak. Bu uygulamanın marketlere maliyeti yok. Kutuların ebadı küçük ve bu kutular kasada sökülecek." diye konuştu.

"VATANDAŞIN RAHATSIZLIĞINA NEDEN OLUR!"

Bu uygulamanın vatandaşa büyük zaman kaybı yaratacağını belirten Ağaoğlu, "Bu uygulama ile birlikte kasada bekleyen müşterilerin vakit kaybı fazla olacak. Bu da vatandaşın rahatsızlığına neden olur." ifadelerini kullandı.

Marketlerde yeni dönem! Prezervatif, bebek bezi, çikolata kutuya giriyor... ile ilgili etiketler market Bebek bebek maması bebek bezi jilet prezervatif şefffaf kutu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.