Marketlerde saç boyası satışı yasak mı?

Tam kapanma döneminde marketlerde satılan bazı ürünlere yasak gelmesi sonrasında marketlerde saç boyası satışı yasak mı sorusu gündeme geldi. Koronavirüs mücadele kapsamında alınan bu karar doğrultusunda marketlerde hangi ürünlerin satışının yasak olduğu merak haline geldi.

Zincir marketlerde tam kapanma döneminde satışı yasaklanan ürünler vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İçişleri Bakanlığı’ndan yayınlanan genelgeye göre; 17 Mayıs'a kadar sürecek olan tam kapanma döneminde marketlerde temel gıda ve temizlik ürünlerinin yanı sıra sadece hayvan yemi, mama ve kozmetik ürünleri satılabilecek.

SAÇ BOYASI SATIŞI YASAK MI?

İçişleri Bakanlığı geçtiğimiz günlerde yayınlanan genelge doğrultusunda bazı ürünlerin satışına kısıtlama getirildi. Marketlerde tam kapanma döneminde alkollü ürün satışı kısıtlamasının yanında elektronik eşya, oyuncak, kırtasiye, giyim gibi ürünler artık satılamayacak.

Genelgeye göre marketlerde tüm gıda ve temizlik maddeleri satılabilecek. Bunların dışında da hayvan maması ve parfüm ile makyaj ürünleri dışında kozmetik satışı yapılabilecek.

Daha önce satışına kısıtlama getirilen alkollü ürünlerin yanı sıra elektronik eşya, oyuncak, kırtasiye, saç boyası, giyim ve aksesuar, ev tekstili, oto aksesuar, bahçe malzemeleri, hırdavat, zücaciye gibi ürünlerin satışı yapılmayacak.

Marketlerde saç boyası satışı yasak mı? ile ilgili etiketler marketler saç boyası yasak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.