Marketler kaça kadar açık? Marketler kaçta kapanıyor?

Marketler kaça kadar açık? Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi alan koronavirüs salgını can almaya devam ediyor. Salgının Türkiye'de de görülmesi ile tedbirler alınmaya devam edilmektedir. Birçok kişi marketlerin kaçta açılıp kaçta kapanacağını merakla araştırmaya devam etmektedir. Peki, Marketler kaça kadar açık? Marketler kaçta kapanıyor? Detaylar haberimizde...

Marketler kaça kadar açık? Koronavirüs salgını tüm dünyaya yayılarak çoğu kişinin ölümüne sebep oldu. Salgının Türkiye'de de görülmesi ile birçok vatandaşımız yaşamını yitirdi. Koronavirüs önemleri kapsamında birçok yer kapatılmıştı. Markete gidecek olan vatandaşlar, marketlerin kaça kadar açık olduğunu merakla arama motorlarından araştırmaya devam ediyor. Peki, Marketler kaça kadar açık? Marketler kaçta kapanıyor? Detaylar haberimizde...

Bugün (Arife Günü) bakkallar ve marketler saat kaça kadar açık ...

MARKETLER KAÇA KADAR AÇIK?

Sokağa çıkma yasağı sonrası günlük ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar, market ve bakkalların hangi saatler arasında hizmet vereceğini merak ediyor. BİM, A101, Migros, Şok ve Carrefoursa gibi ülke genelinde yayın olarak kullanılan marketler 09.00-21.00 saatleri arasında hizmet verecek. Geçtiğimiz günlerde açılan AVM’lerin içerisinde bulunan marketlerin açılış saati ise 10.00'dur.

Market içindeki en fazla müşteri sayısı, depolar ve idari bürolar hariç olmak üzere müşteriye doğrudan hizmet sunulan toplam alanın onda biri kadar olacak. Tüm marketler, hizmet alanı büyüklüğüne göre içeride bulunabilecek maksimum müşteri sayısını market girişlerine asarak ilan edecek. İçeride belirlenen sayıda müşteri bulunması için gerekli tedbirler alınacak. Market içinde belirlenen sayıda müşteri var ise içeriden müşteri çıkmadan başka müşteri içeriye alınmayacak.

 

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.