Market önünde infaz! Takip edip başından vurdular

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde Osman Boz adlı bir kişi sokakta yürürken 2 kişi tarafından takip edildiğini fark etti. Markete sığınmaya çalışan Boz, başından vurularak öldürüldü. Saldırganlar bir otomobile binerek kaçtı.

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde, yolda yalnız yürüyen 46 yaşındaki Osman Boz, iddiaya göre aralarında daha önceden husumeti bulunan 2 kişi tarafından takip edildiğini fark etti.

Kocasinan Mahallesi'nde bulunan Ülkü Sokağa giren Osman Boz, burada bulunan markete sığınmak istedi. Ancak kendisini takip eden kişilerden biri, marketin kapısında Boz'a tabancayla ateş açtı. Başına 3 kurşun isabet eden Boz, kanlar içerisinde yere yığıldı. Boz’a ateş açan saldırgan ile yanında bulunan kişi yolun karşısındaki bir otomobile binerek kaçtı.

Market önünde infaz! Takip edip başından vurdular

Haber verilmesi ile olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı olarak Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Boz, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Polis, cinayet şüphelisi 2 kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

DHA

Market önünde infaz! Takip edip başından vurdular ile ilgili etiketler Kırklareli Lüleburgaz Osman Boz silahlı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.