Markar Eseyan tedavisiyle ilgili açıklama yaptı!

AK Parti İstanbul Milletvekili, MKYK üyesi Markar Eseyan, mide kanseri tedavisi gördüğünün ortaya çıkması üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Tedavide sona gelindiğini belirten Eseyan, "Çok başarılı bir tedavi süreci geçirdim. Şu an için her şey yolunda." dedi

AK Parti İstanbul Milletvekili, MKYK üyesi Markar Eseyan hastalığı hakkında bir açıklama yaptı.

Mide kanseri tedavisi gördüğü ortaya çıkan Eseyan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Çok kıymetli dostlarım hastalığım nedeniyle bir süredir gördüğüm tedavinin sonuna doğru gelmiş bulunmaktayım. Hem sizi üzmemek hem de vaktinizi almamak için daha önce bunu genel bir açıklamayla duyurmaktan kaçınmıştım ama sanırım duyulmuş.

Çok başarılı bir tedavi süreci geçirdim. Şuan için her şey yolunda. Bir süre nekahet dönemim olacaktır. İnşallah çok yakın zamanda sıhhatli bir şekilde aranızda olacağım. Dualarınız ve destekleriniz için çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Markar Eseyan tedavisiyle ilgili açıklama yaptı! ile ilgili etiketler AK Parti İstanbul kanser Markar Eseyan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.