Markar Esayan kimdir? Hastalığı nedir? Ermeni mi?

Markar Esayan kimdir? AK Parti İstanbul milletvekili ve Akşam Gazetesi yazarı Markar Esayan’ın midesi alındı. Esayan’ın bir hafta içerisinde taburcu olmasının beklenildiği öğrenildi. Markar Esayan'ın hastalığının ne olduğu ve sağlık durumu merak ediliyor. Peki Markar Esayan kimdir?

Markar Esayan kimdir? AK Parti İstanbul milletvekili olan Markar Esayan'ın sağlığının son günlerde kötüleştiği ve müşahede altında olduğu açıklandı.Esayan’a yakın kaynaklar ise AK Parti'li ismin midesinin alındığı açıkladı. Peki Markar Esayan kimdir?

Bununla birlikte Esayan’a yakın kaynaklar ise AK Parti'li ismin midesinin alındığını fakat, buna karşılık durumunun iyiye gittiğini aktardı.

AK Parti İstanbul milletvekili ve Akşam Gazetesi yazarı Markar Esayan’ın mide kanseri olduğu öğrenildi.

Aktarılan bilgilere göre Markar Esayan’ın bir hafta içerisinde taburcu olmasının beklenildiği öğrenildi.

MARKAR ESAYAN

Markar Esayan, 4 Şubat 1969 yılında İstanbul'da doğdu. Esayan, Ermeni asıllı Türk yazar, gazeteci ve siyasetçi....

İlköğretimi Bomonti Mıhitaryan Ermeni Katolik İlköğretim Okulu'nda, liseyi ise Özel Getronagan Ermeni Lisesi'nde bitirdi. 1995 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi lisans eğitimini bitirdi. 1997 yılından itibaren aralıklarla yazdığı Agos gazetesinde 2001 yılından beri “Dar Kapı” başlığı altında köşe yazıları kaleme almaya başladı. Yazarın ilk romanı, “Şimdinin Dar Odası”, 2004 yılında İnkılâp Kitabevi Büyük Ödülü’nü aldı ve 2005 yılında ise okuyucuya ulaştı. İkinci romanı "Karşılaşma" ise Ekim 2007'de okuyucularıyla buluştu.

Taraf gazetesi yayın koordinatörlüğü ve aynı gazetede köşe yazarlığı görevinde bulunan Esayan, gazetede geçici olarak genel yayın yönetmenliği de yaptı. Kısa süreli olarak "Akşam" ve "Star" gazetelerinde de yazmıştır.

TBMM XXV., XXVI. ve XXVII. Dönem İstanbul AKP milletvekilidir. 2018 yılı itibarıyla TBMM Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanvekilidir

Esayan'ın rahatsızlığıyla ilgili bir çok kullanıcı sosyal medyadan geçmiş olsun mesajı paylaştı...

Markar Esayan kimdir? Hastalığı nedir? Ermeni mi? ile ilgili etiketler AK Parti Markar Eseyan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.