Markar Esayan hayatını kaybetti

AK Parti İstanbul Milletvekili Markar Esayan hayatını kaybetti.

Vefat haberini Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın duyurdu.

Kalın ''Sevgili Markar Esayan’ı kaybettik. Başımız sağolsun. Bu ülkenin yetiştirdiği güzel insanlardan biriydi. Ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal : "MKYK üyemiz, İstanbul Milletvekilimiz, Tanıtım ve Medya Bşk. Yard. değerli dostum, güzel insan sevgili Markar Eseyan aramızdan ayrıldı, acımız büyük. Ailesi ve sevenlerinin derin acısını paylaşıyor, başsağlığı diliyorum. İlkeli ve dürüst insan rahat uyu. Dualarımız seninle." 

AK Parti: MKYK üyemiz, İstanbul Milletvekilimiz, Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcımız Sayın Markar Esayan hayatını kaybetmiştir. Kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: "Markar Esayan. Herkes onu güler yüzüyle, nezaketiyle ve beyefendiliği ile tanır, bilirdi. Kıymetli ve örnek bir aydın, özü sözü bir kardeşimizdi... Vefat haberi hepimizi derinden üzdü. Başımız sağ olsun..."

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: "Kardeşimizi kaybettik. Takdir-i ilahi... Başımız sağ olsun Markar Esayan Aydın, dost, insan, inanmış bir kardeş... Duamız seninle, bu toprakların asil çocuğu"

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: "İstanbul Milletvekilimiz Markar Esayan, yakalandığı rahatsızlıktan dolayı vefat etti. Değerli bir dostu kaybetmenin derin üzüntüsünü taşıyorum. Ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun."

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "Markar Esayan’ı kaybettik. Çok gençti. Çok dosttu. Bir ayrıcalık olarak iki ana dili olan bir yazar, birleştirici bir aydındı. Tedavi gördüğü kanser hastalığına bugün yenildi. Hepimiz üzgünüz. Yakınlarına, okurlarına, Ermeni cemaatine, siyaset arkadaşlarına başsağlığı diliyorum."

Markar Esayan hayatını kaybetti ile ilgili etiketler AK Parti Markar Esayan vefat
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.