Marius Sumudica'nın timsah gözyaşları... Ağlaması yalan, düşmesi palavraymış!

Gaziantep FK'da teknik direktör Marius Sumudica'nın tercümanı olarak çalışan Oğuzhan Erdoğmuş, Rumen hocanın ipliğini pazara çıkardı! Erdoğmuş, Marius Sumudica'nın birçok konuda rol yaptığını söyledi. Türkiye'ye gözyaşlarıyla veda edişi palavraymış...

Yeni Malatyaspor'un başına geçerek Süper Lig'de 4. macerasına başlayan Marius Sumudica hakkında çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Rumen teknik adamın Gaziantep FK dönemindeki tercümanı Oğuzhan Erdoğmuş, "Basın toplantısına giderken yardımcısı bana, 'Oğuz dikkat et yalandan ağlayabilir' dedi ve dediği olunca ben de kendimi tutamayıp güldüm. Videolar da görebilirsiniz" dedi.

Gaziantep FK başkanını kamuoyu önünde küçük düşürücü ifadelerinden sonra takımdan kovulan Sumudica, Gaziantep'te bir otelde düzenlediği basın toplantısında "Türkiye benim vatanım" diyerek gözyaşlarına boğulmuştu!

Erdoğmuş, Sumudica'nın Türkiye'yi öven açıklamalar yaptığını ancak arka planda hakaretler ettiğini belirtti.

Radyospor'a konuşan Erdoğmuş'un sözlerinden satırbaşları şöyle:

"TÜRKİYE HAKKINDA İLERİ GERİ KONUŞTU"

"Ben sosyal medyadaki paylaşımlarımda kimsenin ismini vermedim. Ben mesleğe Sumudica ile de başlamadım. Kayseri'ye hazırlık maçına gelmiştik. Türkiye hakkında ileri geri konuştu, birbirimize sandalye fırlattık. Kana Bıyık ve Şener Hoca buna şahittir."

"Sumudica bana terbiyesizlik yaptı. Romanya'da iken beni her gün arıyordu. Bana iş bul diye adeta yalvardı, Yeni Malatyaspor ile anlaştıktan sonra mesajıma cevap vermedi. 3 gün sonra yardımcısı Şener Hoca aradı: 'Sumudica sana karşı mahcup' dedi. Ben tercümanlığa Sumudica ile başlamadım. Ben daha önce de bu mesleği yapıyordum."

 Marius Sumudica'nın timsah gözyaşları... Ağlaması yalan, düşmesi palavraymış!

Marius Sumudica'nın timsah gözyaşları... Ağlaması yalan, düşmesi palavraymış! ile ilgili etiketler Gaziantep FK Yeni Malatyaspor Marius Sumudica
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.