Marius Sumudica, Türk vatandaşı olmak istiyor

Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi, teknik direktör Marius Sumudica'nın Türk vatandaşı olabilmesi için gerekli işlemlerin başlatıldığını bildirdi. Büyükekşi, Rumen teknik adamın geçtiğimiz günlerde Türk vatandaşlığına geçme noktasında bir talepte bulunduğunu belirtti.

Süper Lig'in başarılı teknik direktörü Marius Şumudica, Türk vatandaşı oluyor. 1971 Bükreş doğumlu Rumen çalıştırıcının, evraklarını hazırlayıp Gaziantep FK aracılığıyla başvurusunu yaptığı öğrenildi.

Gerekli hazırlıkların yapıldığını anlatan Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi, şunları kaydetti:

"Sumudica'nın tamamen kendi arzusuyla talep ettiği bir konu bu. Arkadaşlarımız hazırlıklarını tamamladı ve Türk vatandaşlığına hak kazanmak için gereken tüm evraklar hazırlandı. Arkadaşlarımız evrakları bakanlığa sundu. Bundan sonraki süreç bakanlık yetkilileri tarafından yürütülecek." 

Süper Lig'de daha önce de Kayserispor'u çalıştıran 49 yaşındaki Şumudica, bu sezon Kırmızı-Siyahlılar'a oynattığı futbol ve elde ettiği sonuçlarla dikkat çekiyor. 14 maçta 27 puan toplayan ve son 13 maçında kaybetmeyen Gaziantep ekibi zirvenin sadece 2 puan gerisinde...

Marius Sumudica, Türk vatandaşı olmak istiyor ile ilgili etiketler Gaziantep FK Marius Sumudica mehmet büyükekşi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.