Marius Sumudica Süper Lig'e geri döndü... Yeni Malatyaspor'un yeni hocası oldu

Romanyalı teknik direktör Marius Sumudica, Yeni Malatyaspor'un başına geçti. Süper Lig'de son 5 maçını kaybeden Sarı-Siyahlılar, İrfan Buz'un yerine 50 yaşındaki çalıştırıcıyla sezon sonuna kadar anlaştı. Sumudica daha önce Kayserispor, Gaziantep FK ve Çaykur Rizespor'da da görev yapmıştı.

Yeni Malatyaspor'un yeni teknik direktörü Marius Sumudica oldu... İrfan Buz'la yolları ayıran Malatya ekibi, Rumen çalıştırıcıyla sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı. 50 yaşındaki Sumudica, Süper Lig'de daha önce Kayserispor, Gaziantep FK ve 7 maçlık Çaykur Rizespor maceralarıyla tanınıyor.

Süper Lig'in 8.haftasında sahasında Hatayspor'a 2-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor'da fatura İrfan Buz'a kesilmişti. Üst üste 5 maç kaybeden, iç sahadaki 5 maçın 4'ünde mağlup olan Buz kovulurken, milli arada teknik direktör arayışı son buldu.

KAYSERİSPOR'DA TANIDIK

2017-18 sezonunda Kayserispor'u çalıştıran Sumudica, Sarı-Kırmızılı takımın başında 39 maça çıktı. Performansıyla ve saha dışı hareketleriyle adından söz ettiren başarılı çalıştırıcı, 2019 yazında Gaziantep FK'ya imza attı.

Gaziantep ekibiyle ilk sezonunda liderliği gören Sumudica, 2. sezonunda bir Sivas deplasmanı çıkışı kameralar önünde başkanı eleştirip, maddi konular hakkında fazla detaya girince kovulmaktan kurtulamadı.

Gaziantep'e gözyaşlarıyla veda eden ve "Bana Türkiye'de kulüp çok" açıklaması yapan Marius Sumudica, geçen sezon devre arasında Çaykur Rizespor'un başına getirildi ancak 7 maçta galibiyete alamadan görevine son verildi.

Tecrübeli teknik adam son olarak ülkesinde Cluj takımını çalıştırıyordu.  

Marius Sumudica Süper Lig'e geri döndü... Yeni Malatyaspor'un yeni hocası oldu

Marius Sumudica Süper Lig'e geri döndü... Yeni Malatyaspor'un yeni hocası oldu ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor Marius Sumudica Adil Gevrek
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.