Marius Sumudica: Süper Lig zor bir lig; 4-5 maç işler iyi gitmezse hemen hoca değişir

Marius Sumudica: "Bunu kendi ülkemde de konuştuğum zaman söylüyorum; Türkiye ligi zor bir lig. Ayrıca bu lig fazla sabır gösterilebilen bir lig değil. Eğer 4-5 maç işler iyi gitmiyorsa hemen hoca değişikliğine gidiliyor. Bu tabi ki iyi bir şey değil. Malatyaspor’a geldiğim zaman söz verdiğim şeyler var. İyi sonuçlar almak istiyorum. Ben Malatya kümede kalma mücadelesi vermek için gelmedim."

Yeni Malatyaspor'un başına geçtikten sonra 2'de 2 yapan teknik direktör Marius Sumudica, 11. haftada Kasımpaşa'yı da mağlup edip çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Sarı-Siyahlılar zorlu deplasmanın hazırlıklarına Nurettin Soykan Tesisleri'nde devam ediyor. Antrenman öncsi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Rumen çalıştırıcı, şunları söyledi:

"Şimdi sırada Kasımpaşa maçı var. Ben ve ekibim kazandığımız maçlardaki aynı duyguyu futbolculara vermek için çalışıyoruz. Bütün hocaların düşünceleri aynıdır. Benimde öyle çok maç kazanıp az maç kaybetmek. İstanbul'a Kasımpaşa karşısında mücadele etmek için gidiyoruz. Maçı kaybetmememiz çok önemli. Minimum 1 puan almamız gerekiyor. Tabi bu şu anlama gelmiyor; takımımı hiçbir zaman beraberlik elde etmesi için hazırlamam. Zaten beraberliğe hazırlanırsanız bu maçı kaybedersiniz. Biz oraya maçı almaya gidiyoruz. Mücadele vermeye gidiyoruz. Hedefimiz galibiyet."



"TARAFTARA GÜVEN AŞILAMAYA ÇALIŞIYORUZ"

"Bir aile olmaya çalıştık. Sadece ekibim ve futbolcular değil, kulüp çalışanları dahil. Ayrıca buna taraftarlar da dahil. İyi bir aile olmaya çalıştık. Kaliteli bir iş yaratmaya çalışıyoruz. Eğer bir gemide aynı yöne doğru hareket ediyorsanız başarı gelir. Farklı yönlere doğru hareket edenler olursa hiçbir başarı gelmez. Büyük takımlar da maç kaybedebiliyor. Dünyanın en iyi takımları bile kaybedebiliyor. Ama umarım bu bizim için yakın zamanda geçerli olmayacak. Bunun üzerine çalışacağız. Taraftarlara, futbolculara ve çalışanlara güven aşılamaya çalışıyoruz. Bu özgüvenle yolumuza devam edeceğiz."

"Bunu kendi ülkemde de konuştuğum zaman söylüyorum; Türkiye ligi zor bir lig. Ayrıca bu lig fazla sabır gösterilebilen bir lig değil. Eğer 4-5 maç işler iyi gitmiyorsa hemen hoca değişikliğine gidiliyor. Bu tabi ki iyi bir şey değil. Malatyaspor’a geldiğim zaman söz verdiğim şeyler var. İyi sonuçlar almak istiyorum. Ben Malatya kümede kalma mücadelesi vermek için gelmedim. Üst üste maçlar kazanarak ligi en iyi konumda bitirebilmek için söz verdik. Umarım bunu hep beraber başaracağız."

Marius Sumudica: Süper Lig zor bir lig; 4-5 maç işler iyi gitmezse hemen hoca değişir ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor Kasımpaşa Marius Sumudica
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.