Marisa Papen kimdir? Ayasofya'da çıplak poz vermişti!

Marisa Papen kimdir? Ayasofya'da çıplak poz veren ve Kapadokya'da da Türk bayrağının üzerine yatarak çıplak poz veren Marisa Papen hakkında yeni bir gelişme gündeme geldi.Savcılığa şikayet edilen manken Marisa Papen hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Papen yaşamı tekrar gündeme geldi. Peki Marisa Papen kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Marisa Papen kimdir? Marisa Papen’in Türkiye'nin de farklı yerlerinde verdiği çıplak fotoğraflar ile gündeme gelmişti. Ayasofya'da tesettüre girip çarşafını kaldırarak çıplak poz veren Marisa Papen hakkında bir flaş gelişme gündeme geldi.

Marisa Papen kimdir? Ayasofya'da çıplak poz vermişti!

YAKALAMA KARARI

Papen hakkında Türkiye'de Ayasofya, Kapadokya, Eminönü ve Boğaz'da çekilen çıplak fotoğrafları nedeniyle bazı vatandaşlar savcılığa şikayette bulunmuştu. Bunun üzerine Marisa Papen hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Bürosu tarafından, "Hayasızca haraketlerde bulunmak" ve "Devletin egemenlik alametlerini alenen aşağılama" suçlarından soruşturma başlatmıştı. Savcılık, Papen'in ifadesinin alınmasına yönelik yakalama kararı çıkarttı.

MARISA PAPEN KİMDİR?

Marisa Papen 1992 yılında Belçika’da doğdu. Mankenlik yapan Marisa Papen, Kudüs ve Mısır’daki kutsal mekanlarda çektirip paylaştığı çıplak fotoğraflarla tepki çekmişti.

Marisa Papen kimdir? Ayasofya'da çıplak poz vermişti! - Resim : 2

Papen, 2018 senesinde Türkiye'ye gelerek Ayasofya'da tesettüre girip çarşafını kaldırarak çıplak poz vermiş ve Kapadokya'da da Türk bayrağının üstüne yatmıştı.

Manken Marisa Papen'in bu fotoğrafları büyük tepkilere neden olmuştu.

Marisa Papen kimdir? Ayasofya'da çıplak poz vermişti! ile ilgili etiketler Ayasofya manken marisa papen kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.