Medipol Başakşehir'de Mandzukic sesleri

inamo Zagreb, Wolfsburg, Bayern Münih, Atletico Madrid ve Juventus gibi kulüplerde forma giyen oyuncu, 1 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu sevinci yaşayan Hırvat golcü Mario Mandzukic'in Medipol Başakşehir'le anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin yıllardır transfer gündeminde yer alan ancak bir türlü imza attıramadıkları Mario Mandzukic, Medipol Başakşehir'le anlaşmak üzere... Rusya basınında yer alan haberlere göre, Hırvat golcü, Lokomotiv Moskova ile yaptığı görüşmelerde son anda bir pürüz yaşadı ve Başakşehir devreye girerek görüşmelere başladı.

Son olarak Katar'da top koşturan ve bonservisi elinde olan 34 yaşındaki futbolcunun, yıllık 2.4 milyon euro üzerinden Lokomotiv Moskova ile anlaştığı ancak sözleşmenin detaylarında problem çıkması nedeniyle menajerinin daha önce de kendileriyle temasa geçen Başakşehir'e mesaj yolladığı bildirildi. Yapılan görüşmelerin ardından Mandzukic'in Başakşehir ile büyük ölçüde anlaştığı ve transferin kısa süre içinde açıklanabileceği belirtildi.

Medipol Başakşehir'de Mandzukic sesleri ile ilgili etiketler Medipol Başakşehir Mario Mandzukic UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.