Mario Balotelli'nin kardeşi Enock Barwua Menemenspor'da hiç kadroya giremedi

İtalya'nın en alt liglerinde ve Malta'da top koşturduktan sonra bu yaz Mario Balotelli'nin transfer bonusu olarak Adana Demirspor'a imza atan, ardından da Menemenspor'a kiralanan Enock Barwua, İzmir ekibinde bir kez bile kadroya giremedi. Ağabeyi ise Süper Lig'de klasını konuşturuyor.

Adana Demirspor'un dünyaca ünlü İtalyan santrforu Mario Balotelli, erkek kardeşi Enock Barwuah'ın kadrosunda yer aldığı İzmir temsilcisi Menemenspor'u ziyaret etti. Menemenspor Teknik Direktörü Cenk Laleci, Çavuşköy Tesisleri'nde Balotelli ile çekilen hatıra fotoğrafını, "Misafir Ağır. Mario Balotelli" mesajıyla sosyal medya hesabından paylaştı. 

Kardeşi Enock Barwuah ile hasret gideren ünlü golcünün  Menemenspor'un maçlarını takip ettiği öğrenildi. İzmir'de 1 gün kalan Balotelli'nin Adana'ya döndüğü ifade edildi. Barwuah'ın haftaya Karşıyaka ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçında görev alacağı belirtildi.

ADANA'YA TRANSFER OLMA ŞARTI

Mario Balotelli'nin Menemenspor'a imza atan kardeşi Enock Barwuah, kayıp... TFF 1. Lig ekibi sezon başında Barwuah'ı kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Ancak, 28 yaşındaki İtalyan santrfor İzmir temsilcisinde bir kez bile kadroya giremedi.

Sarı-lacivertlilerin sürpriz bir şekilde 6 Eylül'de anlaştığını duyurduğu Barwuah, bu tarihten sonra oynanan 5 müsabakada da forma giyemedi.

Mario Balotelli bu yaz Adana Demirspor'a gelirken kardeşini de getirmişti. Inter, Manchester City, Milan ve Liverpool gibi dev kulüpleri gezdikten sonra bu sezon transfer olduğu Adana ekibinin formasıyla Süper Lig'de klasını konuşturan "Süper Mario"nun formu her hgeçen hafta yükselirken, kardeşi Barwuah'ın henüz hazır olmadığı öğrenildi.

Antrenman eksiğini kapatmaya çalışan 28 yaşındaki İtalyan santrforun teknik direktör Cenk Laleci'nin gözüne girmek için yoğun çaba gösterdiği ifade edildi. Balotelli, Barwuah ailesinden 2 yaşındayken evlatlık verilmişti.

Mario Balotelli'nin kardeşi Enock Barwua Menemenspor'da hiç kadroya giremedi

Mario Balotelli'nin kardeşi Enock Barwua Menemenspor'da hiç kadroya giremedi ile ilgili etiketler Adana Demirspor mario balotelli Enock Barwuah Menemenspor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.