Adana Demirspor'da gündem Mario Balotelli

Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın "Balotelli için deli diyorlar. Adana'da rahat eder bence. Sıkıntı yok. Listemizde var. Böyle bir marka oyuncunun kadromuzda olmasını istiyoruz" sözlerinden sonra taraftarlar arasında Mario Balotelli çılgınlığı başladı. İtalyan golcü, Süper Lig'in yeni ekibinin şampiyonluk çileği olacak.

Süper Lig'de iddialı bir kadro kurmak için transfer çalışmalarını sürdüren Adana Demirspor'un Süper Lig çileği belli oldu; Mario Balotelli... TFF 1. Lig'de şampiyon olarak 26 yıl sonra Süper Lig'e dönen Demirspor'da son dönemde en çok konuşulan transfer hedefi İtalyan golcü oldu.

Mavi-lacivertli ekibin teknik direktörü Samet Aybaba'nın, "Balotelli için deli diyorlar. Adana'da rahat eder bence" açıklamasından sonra iyice heyecanlanan taraftarlar, yıldız ismin sosyal medya hesaplarına yorum yağmuru başlattı. Bir Adana Demirspor taraftarı olan Selman Yıldızhan ise "Balotelli, sen delisin biz deliyiz, ikimiz bir araya gelirsek Süper Lig’i fethederiz" diyerek sloganı belirledi.

Adana Demirspor'da gündem Mario Balotelli

Kulüp Başkanı Murat Sancak da Balotelli'yle ilgilendiklerini açıkladı. Geçen sezon Beşiktaş'ın gündemine gelen ancak Sergen Yalçın'ın onay vermesine rağmen yönetimin son anda karar verip transferinden vazgeçtiği yarım sezon İtalya Serie B'de Monza forması giymişti. 

30 Haziran itibariyle boşa çıkan 30 yaşındaki "sorunlu yıldız"ın menajeriyle temas kuruldu. Fiyat bilgisi istenen Balotelli'nin imaj gücünden de faydalanmak isteyen Adana Demirspor yönetiminin ilerleyen günlerde transferde mesafe alması bekleniyor.

İKİ DELİ BİR ARAYA GELMELİYİZ

Mario Balotelli transferi henüz resmi olarak sonuçlanmazken Adana Demirspor taraftarları DHA aracılığıyla yıldız futbolcuya mesaj gönderdi. Koyu bir Adana Demirspor taraftarı olduğunu kaydeden Selman Yıldızhan, Balotelli’nin futbol tarzı ve karakteriyle adeta bir Adanalı olduğunu söyledi.

Balotelli’nin Adana’ya gelmesi durumunda şırdancıdan ve kebapçıdan çıkmayacağını belirten Yıldızhan, “Çok kısa sürede buraya adapte olur. Ona ihtiyacımız var. Gümbür gümbür geliyoruz. Balotelli, sen delisin biz deliyiz, ikimiz bir araya gelirsek Süper Lig’i fethederiz” diye konuştu.

Adana Demirspor'da gündem Mario Balotelli ile ilgili etiketler Adana Demirspor mario balotelli Samet Aybaba
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.