Mariano'nun yeni takımı belli oldu

Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Brezilyalı sağ bek Mariano'nun yeni takımı belli oldu. Atletico Mineiro Futbol Direktörü Alexandre Mattos, Mariano'yu kadrolarına kattıklarını açıkladı.

Atletico Mineiro Futbol Direktörü Alexandre Mattos, Galatasaray'dan ayrılan Mariano için bir açıklamada bulundu.

Brezilya U23 Milli Takım oyuncusu da olan sağ bekleri Guga için kendilerine bir teklif gelmediğini söyleyen Mattos, "Guga için Benfica'dan veya başka bir kulüpten gelen bir teklif yok. Hepsi sosyal medya spekülasyonu. Bize gelen bir teklif yok. Guga, Brezilya U23 Milli Takım oyuncusu. Ana kadroya da çağrıldı. Atletico Mineiro olarak biri Guga'yı istiyorsa, çok büyük bir bedel ödemeli." ifadelerini kullandı.

"ŞU AN ELİMİZDE MARIANO, GUGA VE MAILTON VAR"

Mariano transferiyle ilgili de konuşan Mattos, "Şu an elimizde Guga, Mariano ve Mailton var. Guga'yı satsak bile Mariano ve Mailton yetecektir. Hepsi belli bir karakteristikte oyuncu. Sampaoli'nin oyun fikrine uyan oyuncular. Gelen her oyuncuyu ince eleyerek ve sıkı gözlemleyerek alıyoruz. İlk 11'de oynayabilecek seviyede 23 oyunculuk geniş bir kadro üzerinde çalışıyoruz. Şu anda gitmesi kesinleşen bir oyuncumuz da yok." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Mariano için Atletico Mineiro'dan resmi bir açıklama yapılmasa da Mattos'un bu sözleri sonrası transferin kesinleştiği ortaya çıktı.

Mariano'nun yeni takımı belli oldu ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer Atletico Mineiro mariano
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.