Mariah Carey 3 Guinness rekoru kırdı!

Ünlü şarkıcı Mariah Carey, Noel şarkısı All I Want For Christmas Is You ile üç farklı rekor kırarak 2020 Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi.

Ünlü şarkıcı Mariah Carey, 1994 yılında çıkardığı All I Want For Christmas Is You adlı çok sevilen şarkısı ile Las Vegas’taki Colosseum’da verdiği Noel konseri esnasında Guinness Dünya Rekorları tarafından onurlandırıldı. Şarkı, üç farklı rekorla Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi.

Carey müzik listelerinde en yükseğe çıkan Noel şarkısı olan solo şarkıcı ve aynı zamanda Spotify'da 24 saat içinde en çok dinlenen Noel şarkısı ile rekor sahibi oldu. Şarkı, Aralık 2018'de Spotify’de 10,8 milyondan fazla dinlendi. Şarkı aynı zamanda İngiltere'de top 10 listelerinde en fazla kalan şarkı olarak rekor kırdı.

Carey’nin All I Want For Christmas Is You şarkısı, üç rekorla Guinness Rekorlar Kitabı’nın 2020 edisyonunda yer aldı.

Ünlü şarkıcı, haberi Instagram sayfasında paylaşarak, “Guinness Dünya Rekorları’na beni 2020 kitabında üç rekorla onurlandırdığı için çok teşekkür ederim” notunu yazdı.

‘Noel’in kraliçesi’ lakabıyla anılmaya başlayan Grammy ödüllü şarkıcı, şu sıralar Las Vegas’ta 2019 All I Want For Christmas Is You turnesi kapsamında sahneye çıkıyor.

Mariah Carey 3 Guinness rekoru kırdı!

Mariah Carey 3 Guinness rekoru kırdı! ile ilgili etiketler Rekor mariah carey guiness noel grammy
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.