Maria ile Mustafa öldü mü? Hilmi Cem İntepe diziden ayrılıyor mu?

Maria ile Mustafa dizisinde Mustafa öldü mü? Maria ile Mustafa dizisinde Mustafa öldü mü sorusu akılları karıştırdı. Maria'nın Mustafa'nın ölüm haberini alması herkesi şaşırttı. Peki, Hilmi Cem İntepe Maria ile Mustafa dizisinden ayrılıyor mu?

Maria ile Mustafa dizisinde Mustafa öldü mü? Maria ile Mustafa dizisinin 7. bölümünde izleyenleri şok eden bir sahne yaşandı. Dizide Mustafa karakterini canlandıran Hilmi Cem İntepe'nin diziden ayrıldığı iddia edildi. Maria'nın Mustafa'nın ölüm haberini alması herkesi şaşırttı. Peki, Hilmi Cem İntepe Maria ile Mustafa dizisinden ayrılacak mı?

MARİA İLE MUSTAFA DİZİSİNDE MUSTAFA ÖLDÜ MÜ?

Maria’nın, Melek’in babasının Candemirlerden olmadığını öğrenmesi, Gonca’nın büyük bir plan yapmasına neden olur. Ancak yaptığı plan hiç beklemediği şekilde sonuçlanıp, Maria ile Mustafa’nın ebedi ayrılığına mı dönüşecektir?

Haşmet ve Galip, Candemir Ailesi’nden intikam almak için büyük bir hamle yapar. Kudret’in buna verdiği cevap, iki aile arasındaki düşmanlığı daha da büyütecektir. Zeyno, Rüzgar ve Nisan’ın gittiği partide gelişen olaylar ise içinden çıkılmaz bir hal alırken, Nadire ve Nihat’ın bu olaya dahil olması, olayların seyrini bambaşka bir noktaya taşır.

HİLMİ CEM İNTEPE DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Maria ile Mustafa dizisinde Mustafa karakterine hayat veren Hilmi Cem İntepe'nin ayrılacağı iddia edildi.

Kapadokya'nın güçlü ailelerinden biri olan Candemir Ailesi'nin iyi eğitimli, modern, dürüst, başarılı ve çalışkan oğludur. Yenilikçi ve çağdaş fikirleriyle ailenin servetinin bu günkü halini almasını sağlamış sevilen ve sayılan bir adamdır. Hayatı boyunca onlar için hiç bir fedakârlıktan kaçınmayacak derecede ailesine düşkün biridir. Ta ki Latin güzeli Maria ile tanışana kadar!

Maria ile Mustafa öldü mü? Hilmi Cem İntepe diziden ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler Maria ile Mustafa mustafa hilmi cem intepe
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.