Maria ile Mustafa hangi kanalda? Konusu ne? Oyuncuları kimler?

Maria ile Mustafa hangi kanalda sorusunun yanıtı merak ediliyor. ATV'de Maria ile Mustafa 2. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Jessica May ve Hilmi Cem'in başrolünde olduğu Maria ile Mustafa oyuncuları kimler, konusu ne sorularının cevapları ve detaylar haberimizde...

Maria ile Mustafa hangi kanalda merak ediliyor. ATV'de yayınlanan Maria ile Mustafa oyuncuları kimler, konusu ne? İşte detaylar...

MARİA İLE MUSTAFA HANGİ KANALDA?

Maria ile Mustafa pazar akşamları ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Maria ile Mustafa 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Maria ile Mustafa dizisi konusu ve oyuncu kadrosu


MARİA İLE MUSTAFA OYUNCULARI KİMLER?

 Marila ile Mustafa dizisi oyuncuları arasında Jessica May, Hilmi Cem İntepe ve Tamer Levent, Atalan, Ezgi Çelik, Haki Biçici, Zeynep Gülmez, Hülya Gülşen, Tuğba Tutuğ gibi isimler bulunuyor.

MARİA İLE MUSTAFA KONUSU NE?

Kolombiya'dan Türkiye'ye gelen Maria ile Ürgüp'ün tanınmış ailesinin veliahdı olan Mustafa'nın aşk hikâyesini konu alan dizi, bu aşk içinde üst seviyede bir gerilimi, imkânsızlığı ve yaşadıkları büyük zorlukları ekranlara taşıyacak.

Kolombiyalı bir anne ve Kapadokya’lı bir babanın kızı olan Maria Yıldırım, yıllar sonra doğduğu büyülü topraklara geri döner. Bu yolculuk sırasında yörenin en büyük ailelerinden biri olan Candemir Ailesi’nden Mustafa Candemir’le tanışır. Biri kaderinde ne yazılıysa onu, diğeri ise kendi kaderini kendi yazmaya inanan bu iki genç kısa sürede birbirlerine deliler gibi aşık olurlar. Maria, henüz küçük bir kızken terk ettiği Güzel Atlar Diyarı’nde hayatının aşkını bulduğunu düşünür. Ama onu çok büyük bir sürpriz beklemektedir. Mustafa Candemir, göründüğü kadar özgür bir adam değildir!

 

Maria ile Mustafa hangi kanalda? Konusu ne? Oyuncuları kimler? ile ilgili etiketler ATV maria ile mustafa hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.