Maria ile Mustafa dizisi Maria kimdir? Jessica May kimdir?

Maria ile Mustafa dizisinde Maria Yıldırım karakterini canlandıran Jessica May’ın biyografisini sizler için hazırladık. Dizinin başrol isimlerinden biri olan Maria Yıldırım’ın şimdiden nasıl performans göstereceği merak edilmekte.

ATV ekranlarının yeni dizisi Maria ile Mustafa’da Maria Yıldırım karakterine hayat verecek olan Jessia May, güzelliği ile dikkat çekiyor. Dizide Türk bir babayla Kolombiyalı bir annenin kızını canlandırıyor.

MARİA İLE MUSTAFA DİZİSİ MARİA YILDIRIM KİMDİR?

Dizide Türk bir baba ile Kolombiyalı bir annenin kızını canlandıracak Maria Yıldırım babasının ölümü sonrasında 7 yaşındayken ayrıldığı Kapadokya’ya geri dönüyor. Babasından kalan miras işlerini hallederek bir an önce Kolombiya’ya geri dönmek isteyen Maria’nın aslında başka planları olduğu da gün yüzüne çıkıyor.

JESSİCA MAY KİMDİR? KAÇ YAŞINDA, NERELİ, EVLİ Mİ?

5 Aralık 1983 tarihinde Brezilya’nın Paranacity şehrinde dünyaya gelen Jessica May, öğretmen bir anneden ve çiftçi bir babanın kızıdır ve Türkiye’de yaşamaktadır. Annesi Maria Aparecida May ve babası Rogerio Drociunas olan Jessica May’ın Rogerio adında bir de erkek kardeşi bulunmaktadır.

Maria ile Mustafa dizisi Maria kimdir? Jessica May kimdir?

15 yaşında çiftliğinden ayrılarak Sao Paulo şehrine yerleşen ve burada modellik yapmaya başlayan Jessica May, ilk oyunculuk deneyimini Show TV ekranlarında yayınlanan Yeni Gelin dizisinde Bella karakteri ile gerçekleştirmiştir.

2019 yılında Dert Bende filmini çeken May, 2020 yılında ATV ekranlarında yayınlanacak olan Maria ile Mustafa dizisinde Maria Yıldırım karakterine hayat verecektir. Jessica May, 30 Haziran 2018 tarihinde fotoğrafçı Hüseyin Kara ile Brezilya’da evlenerek dünya evine girmiştir.

 

 

Maria ile Mustafa dizisi Maria kimdir? Jessica May kimdir? ile ilgili etiketler Jessica May Maria ile Mustafa Maria Yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.