Maria ile Mustafa 4. bölüm full izle

Maria ile Mustafa 4. bölüm izle ile Show TV'de. Başrollerinde Hilmi Cem İntepe’nin oynadığı fenomen dizi Maria ile Mustafa 4. bölüm full izle linkine tek parça halinde Youtube üzerinden erişebilirsiniz.

Maria ile Mustafa 4. bölüm izle... Başrollerini Hilmi Cem İntepe ile Jessica May’ın paylaştığı Maria ile Mustafa dizisi 99. son bölümü ile 27 Eylül akşamında Show TV ekranlarında yayınlanacak. Maria ile Mustafa dizisinin son bölümünde; Galip’in ateşlediği silah ortalığın karışmasına neden olur. Kudret ise Mustafa’nın Gonca’dan ayrılmamasını istemektedir.

MARİA İLE MUSTAFA 4. BÖLÜM ÖZETİ

Maria, başlarına gelen her şeyden sorumlu olduğunu düşünerek kendini suçlarken bir bebekleri olacağını öğrenen Mustafa, mutlu olmaları için zor bir karar verir. Feriha gizlice öğrendiği bu kararı Kudret'e yetiştirir. Mustafa'nın verdiği kararı öğrenen Kudret, Maria'yı da alıp konağa yerleşmesini önerir. Nadire ile Nihat, bu defa Nisan ve Rüzgar yüzünden karşı karşıya gelmek zorunda kalırlar!

Maria ile Mustafa 4. bölüm full izle

Diğer yandan Gonca, Maria ile Mustafa'yı öldürmeye çalışan Galip'le yüzleşir. Mustafa'nın Maria için kızını boşayacağını öğrenen Haşmet harekete geçer. Mustafa'nın verdiği önemli karar ortaya çıkınca, başta Gonca olmak üzere herkes büyük bir şok yaşar!

MARİA İLE MUSTAFA 4. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Maria ile Mustafa 4. bölüm full izle ile ilgili etiketler Maria ile Mustafa Maria ile Mustafa 4. bölüm Maria ile Mustafa son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.