Margot Robbie 'Barbie' olacak!

Dünya'nın en tanınan oyuncaklarından 'Barbie'nin filmi çıkıyor. Ünlü bebeği Margot Robbie canlandıracak.

60 yıldır dünyanın en çok satan oyuncak bebeği olan Barbie beyazperdede canlanacak. Yaklaşık iki yıldır üzerinde çalışılan projede ünlü bebeği canlandıracak yıldız belli oldu.

Margot Robbie 'Barbie' olacak!

İlk başta Amy Schumer, Anne Hathaway gibi isimler konuşulurken kimin Barbie'yi canlandıracağı  konusunda son günlerde adı en çok anılan yıldız Margot Robbie oldu.

Margot Robbie 'Barbie' olacak! - Resim : 2

Bugünlerde Tarantino'nun son filmi Once Upon A Time In Hollywood'la adından söz ettiren, Suicide Squad'da canlandırdığı Harley Quinn karakterinin solo filmi Birds of Prey'in setinde ter döken Robbie, Barbie filminin yapımcılığını da üstlenecek.

Margot Robbie 'Barbie' olacak! - Resim : 3

Barbie'nin sinema filminin yönetmenliği için adı geçen son aday ise Lady Bird'le Oscar'a aday olan Greta Gerwig. Gerwig usta yönetmen Noah BaumBach'la birlikte filmin senaryosunu da yazacak.

Margot Robbie 'Barbie' olacak! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.