Marek Hamsik'ten Trabzonspor taraftarına videolu mesaj

Marek Hamsik: "Milli takımdan takım arkadaşlarım Kucka, Hubocan, Durica; şehir, stadyum, oradaki harika atmosfer ve fanatik taraftarlar hakkında hep güzel şeyler söylediler. Avrupa Şampiyonası sonrasında en kısa sürede sizlerle buluşmayı diliyorum. Yakında görüşürüz."

Trabzonspor'un yeni transferi Marek Hamsik, bordo-mavili taraftarlara görüntükü mesaj gönderdi. 33 yaşındaki Slovak orta saha oyuncusu "Avrupa Şampiyonası sonrasında en kısa sürede sizlerle buluşmayı diliyorum" dedi.

Napoli efsanesiyken Çin'e satılan ardından da kariyerine sürpriz bir şekilde İsveç'in IFK Göteborg takımında devam etmeye karar veren Hamsik, İsveç'te 6 ay top oynadıktan sonra bedavaya Trabzonspor'a gelmişti.

Videoda Trabzonspor ile sözleşme imzalamaktan dolayı çok mutlu olduğunu kaydeden Marek Hamsik, “Avrupa Şampiyonası sonrasında en kısa sürede sizlerle buluşmayı diliyorum. Milli takımdan takım arkadaşlarım Kucka, Hubocan, Durica; şehir, stadyum, oradaki harika atmosfer ve fanatik taraftarlar hakkında hep güzel şeyler söylediler. Bu çok hoş bir durum. Önümüzdeki sezonun harika geçmesini diliyorum. Bunun olabilmesi için sıkı çalışacağız! Yakında görüşmek üzere. Bordo-mavi en güzel renkler” ifadelerini kullandı.

Marek Hamsik'ten Trabzonspor taraftarına videolu mesaj ile ilgili etiketler Trabzonspor Marek Hamsik

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.