Trabzonspor'da Marek Hamsik’in durumu son idmanda belli olacak

Spor Toto Süper Lig’de kritik Konyaspor virajını dönmek isteyen Trabzonspor’da yıldız oyuncu Marek Hamsik’in durumu belirsizliğini koruyor. Haftalar sonra idmana çıkan Slovak orta saha, takım arkadaşlarından ayrı çalıştı. Dün idmana çıkmayan tecrübeli futbolcu bugün çıktı ancak taktik çalışmada yer almadı.

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 25.haftasında ligde 57 puanla lider Trabzonspor, 48 puanla en yakın takipçisi Konyaspor ile karşılaşmaya hazırlanıyor.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde saat 16.00’da yapılan antrenmanda bordo-mavililer; teknik ısınma, koordinasyon ve 5’e 2 çalıştı. Çift kale maç ile tamamlanan antrenmana ağrıları nedeniyle bir süredir salon çalışması yapan Marek Hamsik de katıldı.

AĞRILARI OLMAZSA KADRODA OLACAK

15 Ocak günü oynananSivasspor maçında sakatlanan ve haftalardır yeşil sahadan uzak kalan yıldız oyuncu, bugünkü idmanda takım arkadaşlarından ayrı koşu çalıştı.

Sağlık ekibinin üzerine titrediği oyuncunun İttifak Holding Konyaspor maçında oynama şansı yarın yapılacak son antrenmanda kesinleşecek.

34 yaşındaki Slovak oyuncunun yarınki idmanda ağrı hissetmemesi halinde Pazar günü oynanacak İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasında 21 kişilik kadroda yer alması bekleniyor.

Trabzonspor, 25’inci hafta karşılaşması olan İttifak Holding Konyaspor maçı hazırlıklarını yarın yapılacak son antrenmanla tamamlayacak.

Trabzonspor'da Marek Hamsik’in durumu son idmanda belli olacak ile ilgili etiketler Trabzonspor Marek Hamsik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.