Marek Hamsik seneye yok! Slovak yıldızın menajerinden flaş Napoli açıklaması

Marek Hamsik'in menajeri İtalya'da yaptığı açıklamalarla kafa karıştırdı... Slovak yıldızın menajeri, Bordo-Mavililer'i üzen Napoli açıklamasıyla gündemde... "Marek Hamsik'in teknik ekipte yer alması o ve başkan De Laurentiis arasında bir durum. Bu konuyu konuşacaklar. Hamsik kulübün sportif direktörü Giuntoli ile zaman zaman konuşuyor, iki tarafında bir anlaşmaya varması gerekiyor"

Marek Hamsik, Trabzonspor'a veda hazırlığında... Slovak yıldızın menajeri, Bordo-Mavililer'i üzen Napoli açıklamasıyla gündemde...

Serie A'da şampiyonluğa koşan Napoli'de 2007-2019 yılları arasında 11 buçuk sezon top koşturan ve efsaneleşen Hamsik, sezon başında iseç'in Göteborg takımında Trabzonspor'a transfer olmuştu.

İtalya'da Radyo Goal'e konuşan menajer Martin Petras, Hamsik'in Napoli yöneticileri ile görüşme hazırlığında olduğunu söyledi. Petras, "Marek, Napoli'de olur mu? Umarım sezon sonu 2 kulübün şampiyonluğunu görebilir. Marek Hamsik'in teknik ekipte yer alması o ve başkan De Laurentiis arasında bir durum. Bu konuyu konuşacaklar. Hamsik kulübün sportif direktörü Giuntoli ile zaman zaman konuşuyor, iki tarafında bir anlaşmaya varması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Marek Hamsik'in Trabzonspor'la 1 sezon daha sözleşmesi bulunuyor.

Çin macerasının ardından sürpriz bir şekilde İsveç'e giden Hamsik, Süper Lig'de gösterdiği performansla kalitesini konuşturdu. Bu sezon Trabzonspor formasıyla 25 maça çıkan 34 yaşındaki yıldız 2 gol attı ve 4 asist yaptı.

Marek Hamsik seneye yok! Slovak yıldızın menajerinden flaş Napoli açıklaması

Marek Hamsik seneye yok! Slovak yıldızın menajerinden flaş Napoli açıklaması ile ilgili etiketler Trabzonspor Marek Hamsik Napol
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.