Mardin'e alçak saldırı!

Barış Pınarı Harekatı 7. gününde sürerken bir saldırı haberi geldi. YPG'li teröristler Mardin Kızıltepe'ye havan saldırısı düzenledi. Hain saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi ise yaralandı.

Teröristler yine sivilleri hedef aldı... Terör örgütü YPG/PKK'nın Suriye'de işgali altındaki bölgeden Mardin'in Kızıltepe ilçesinde sivillere yönelik yaptığı havan mermili saldırılarda 2 kişi yaşamını yitirdi, 12 kişi de yaralandı.

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) başlatılan Barış Pınarı Harekatı devam ediyor.

Mardin'e alçak saldırı!

SİVİLLERİ HEDEF ALDILAR

Suriye'de terör örgütü YPG/PKK işgali altındaki bir bölgeden Kızıltepe ilçesinin kırsal Taşlıca Mahallesi'nde sivillerin olduğu noktaya havanlı saldırılar gerçekleştirildi.

Mardin'e alçak saldırı! - Resim : 2

Saldırılarda, 2 kişi yaşamını yitirdi, 12 kişi ise yaralandı.

Yaralılar bölgeye sevk edilen 112 Acil Servis ekiplerince Mardin'deki hastanelere kaldırıldı.

Mardin'e alçak saldırı! ile ilgili etiketler Mardin YPG Saldırı Barış Pınarı Harekatı Barış Pınarı
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.