Mardin'de zehir tacirlerine operasyon: 59 gözaltı

Mardin'de uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik 24 Haziran- 7 Temmuz tarihleri arasında düzenlediği operasyonlarda 59 kişi gözaltına alınırken, yüklü miktarda uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, Mardin Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube ekipleri kent genelinde 24 Haziran-7 Temmuz tarihleri arasında çeşitli operasyonlar düzenledikleri belirtildi. Açıklamada, uyuşturucu madde ticaretiyle mücadeleye yönelik çalışmalarda 39 kilo esrar, 6 kök hint keneviri, 260 gram eroin, 971 Ecstasy hap, 5 gram metamfetamin, satışa hazır 12 fişek esrar, satışa hazır halde 67 fişek eroin ele geçirildiği belirtilirken şöyle denildi:

"Olaylar kapsamında 59 şüpheli hakkında adli işlem yapılmış, 16 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiş olup, gözaltına alınan 2 şüpheli şahsın işlemleri devem etmektir. Sağlıklı bir gelecek için her türlü uyuşturucu madde kullanım ve ticaretini engelleme konusunda mücadelemiz kararlılıkla devam etmekte ve gerekli tedbirler alınmaktadır."

Mardin'de zehir tacirlerine operasyon: 59 gözaltı ile ilgili etiketler Mardin uyuşturucu ele geçirildi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.