Mardin'de koronavirüs tedavisi gören 93 ve 63 yaşlarındaki iki hasta taburcu oldu

Mardin'in Nusaybin ilçesinde korona virüs tedavisi gören 93 ve 63 yaşlarındaki iki hasta sağlık çalışanlarının alkışlarıyla taburcu edildi.

Edinilen bilgilere göre, Nusaybin Devlet Hastanesi'ne farklı tarihlerde başvuran ve isimleri açıklanmayan 93 yaşındaki kadın ile 63 yaşındaki erkeğin korona virüs testleri pozitif çıktı. Bunun üzerine Nusaybin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan hastalar, 14 günlük tedavi süreçlerinden sonra iyileştiler. Tedavi sonrası taburcu olan hastalar, sağlık çalışanlarının alkışları arasından hastaneden ayrılarak evlerine gitti.

Taburcu olan 63 yaşındaki erkek hasta, sağlık çalışanlarının çok zor şartlar altında çalıştıklarını ve tedavilerini hiç aksatmadıklarını belirterek Nusaybin Devlet Hastanesinde görevli sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

İHA

Mardin'de koronavirüs tedavisi gören 93 ve 63 yaşlarındaki iki hasta taburcu oldu ile ilgili etiketler Mardin kovid-19 corona covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.