Mardin'de buğday nakliyesinde elektrik akımına kapılan 2 işçi hayatını kaybetti

Mardin'de bir tesiste kamyona buğday yükleyen Engin Tekin (30), Şeyhmus Akatay (38) ve Erkan Gürkan, kullandıkları helezon makinesinin yüksek gerilim hattına temas etmesi sonucu akıma kapıldı. Tekin ve Akatay olay yerinde yaşamını yitirdi. Akatay'ın 6, Tekin'in ise 3 çocuğunun olduğu öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Denktaş Mahallesi'ndeki bir tesiste kamyona buğday yükleyen Engin Tekin (30), Şeyhmus Akatay (38) ve Erkan Gürkan, kullandıkları helezon makinesinin yüksek gerilim hattına temas etmesi sonucu akıma kapıldı.

Mardin'de buğday nakliyesinde elektrik akımına kapılan 2 işçi hayatını kaybetti

Tekin ve Akatay olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Gürkan, 112 Acil Sağlık ekiplerince Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Mardin'de buğday nakliyesinde elektrik akımına kapılan 2 işçi hayatını kaybetti - Resim : 2

Akatay'ın 6, Tekin'in ise 3 çocuğunun olduğu öğrenildi.

Mardin'de buğday nakliyesinde elektrik akımına kapılan 2 işçi hayatını kaybetti - Resim : 3

(AA)

Mardin'de buğday nakliyesinde elektrik akımına kapılan 2 işçi hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Mardin kaza Derik ölüm buğday nakliyesi helezon makinesi elektrik akımı Engin Tekin Şeyhmuz Akatay Kızıltepe Devlet Hastanesi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.