Marco Paixao: Türkiye cennet

Üst üste 3. kez gol kralı olmaya koşan Altay'ın Portekizli golcüsü Marco Paixao, "Buraya gelmeden önce Türkiye'de Avrupai bir hayat yaşacağımı söyleselerdi inanmazdım. Geldikten sonra gördüğüm şey tamamen cennet. Burası cennet bir vatan. İnsanlar yardımsever ve sempatik. Burada gerçekten mükemmel arkadaşlıklar kurdum" dedi.

Altay'ın Portekizli forveti Marco Paixao, üst üste 3. kez gol kralı olmaya koşuyor... İzmir ekibinin formasıyla ilk sezonunda 29, ikinci sezonunda 22 gol atarak 2 kez gol kralı olan, bu sezon da 19 golle yine zirvede yer alan Paixao, bu sezon da gol kralı olursa lig tarihinde bir ilke imza atacak.

Kulüp tarihinde 146 gol atan Mustafa Denizli ve 72 golü bulunan Reha Kapsal'ın ardından 71 golle en golcü üçüncü oyuncu olan Marco Paixao, 2 gol daha kaydetmesi halinde Kapsal'ı geride bırakacak. 

Marco Paixao: Türkiye cennet

Şampiyon olacaklarına inancının çok yüksek olduğunu ifade eden Portekizli forvet, "Süper Lig şansımızı oran olarak soracak olursanız, yüzde 200 olduğunu söyleyebilirim. Teknik direktör Osman Özköylü geldikten sonra iyi bir ivme yakaladık, daha iyi oynamaya başladık. Hocamız mentaliteyi değiştirdi. Özellikle topa sahip olmamız gerektiğini bir çok kez bize iletti ve bunun için çalışmalar yaptı. Osman Özköylü daha önce gelebilseydi belki de şu anda birinci sırada olabilirdik. Kendisiyle psikolojik olarak güzel bir toparlanma periyodu geçirdik. Maç maç düşünüp kazanarak devam edeceğiz" yorumu yaptı.

Türkiye'ye gelmeden önce çok farklı düşüncelerde olduğunu kaydeden Portekizli gol makinesi "Buraya gelmeden önce Türkiye'de Avrupai bir hayat yaşacağımı söyleselerdi inanmazdım. Geldikten sonra gördüğüm şey tamamen cennet. Burası cennet bir vatan. İnsanlar yardımsever, sempatik. Birbirlerine iyi davranan insanlar. Burada gerçekten mükemmel arkadaşlıklar kurdum" dedi.

36 yaşındaki futbolcu, ilerleyen yaşına rağmen gol atmayı sürdüren Marco Paixao, futbolu bırakmayı düşünmediğini söyledi. (DHA)

Marco Paixao: Türkiye cennet ile ilgili etiketler Altay Marco Paixao
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.