Adana'da açılışı Marco Paixao yaptı

Adana'nın yeni stadında açılışı Altay ve Marco Paixao yaptı... Adana Demirspor'u 2-1 mağlup eden İzmir ekibi, Süper Lig yolunda kritik bir virajı döndü. Demirspor'da teknik direktör Cüneyt Dumlupınar maçın basın toplantısında istifa edeceğini açıkladı.

Adana'da açılışı bugün yapılan "Koza Arena"nın ilk maçı Adana Demirspor ile Altay arasında oynandı. İzmir ekibi, 2 dakikada bulduğu 2 golle zorlu deplasmandan 1-2 galip ayrıldı. Siyah-Beyazlılar'a galibiyeti getiren golleri 4'üncü ve 5'inci dakikalarda Marco Paixao kaydetti. TFF 1. Lig'de 2 kez gol kralı olan Portekizli santfor bu sezon 22 maçta 16 gole ulaşarak 3. kez gol kral olmaya bir adım daha yaklaştı.

Altay bu galibiyetle puanını 38 yaptı ve Adana Demirspor'la puanları eşitledi. Teknik direktörlük görevine Osman Özköylü'yü getiren ve yeniden zirveye oynamayı amaçlayan Ege temsilcisi, 23. haftada Altınordu'yla kozlarını paylaşacak.

CÜNEYT DUMLUPINAR İSTİFA ETTİ

5 Ocak Stadı'nın son maçında ezeli rakibi Adanaspor'la 2-2 berabere kalan, yeni stadın açılış maçında da mağlup olan Adana Demirspor'da ise teknik direktör Cüneyt Dumlupınar istifa edeceğini söyledi. Maçın basın toplantısında konuşan Dumlupınar, şunları söyledi:

“Geçen hafta aldığımız Adana beraberliği ve bu hafta aldığımız mağlubiyet bizleri yaraladı. Yeni stat, yeni atmosfer demiştik. Altay’ın analizini de yapmıştık. Maça 2-0 mağlup durumda başladık. 2-1 kaybettik. Ne olursa olsun bu camiada beklenti çok büyük. Geçen ki Adana beraberliği ve bu mağlubiyeti camiamız kaldırmaz. Bunda tek sorumlu benim.

Bu takım iyi bir takım. Başkanımızla görüşüp bu camianın önünü açmak adına ne gerekiyorsa yapacağım. 2 haftada alınan beraberlik ve mağlubiyet futbolda var ve bizim de başımıza geldi. Başkanımız bu camia için elinden geleni yapıyor. Ondan ve camiamızdan özür diliyorum. Bundan sonraki süreçte inşallah Adana Demirspor yeniden galibiyet serisi yakalayacak. Gönül isterdi ki buradaki ilk röportaj son röportaj olmasın. Benim inancım tamdır. Adana Demirspor sezon sonu Süper Lig’e çıkacaktır.” 

Adana'da açılışı Marco Paixao yaptı

Adana'da açılışı Marco Paixao yaptı ile ilgili etiketler Adana Demirspor Altay TFF 1. Lig Cüneyt Dumpupınar Marco Paixao
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.