Marcelo Guedes #ComeToBeşiktaş... Beşiktaş taraftarından boşa çıkan sambacı davet

Olimpique Lyon, Brezilyalı stoper Marcelo'nun sözleşmesini feshetti. Boşa çıkan sambacının ismi Süper Lig kulüpleriyle anılıyor. Beşiktaş taraftarı unutulmaz yıldızını geri istiyor. Bafetimbi Gomis'in ise Galatasaray'a dönmesi gündemdeyken Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, Gomis'in Instagram paylaşımına "Come to Beşiktaş" yorumu düştü.

Beşiktaş'ın unutulmaz Brezilyalılarından Marcelo Guedes, Olympique Lyon kulübüyle olan sözleşmesini feshetti.

34 yaşındaki stoper resmen boşa çıkınca Siyah-Beyazlı taraftarlar sosyal medyada "Come to Beşiktaş" çağrısı yaptı.

2015-16 sezonunun devre arasında transferin son günü Bundesliga ekibi Hannover 96'dan ayrılarak Beşiktaş'a transfer olan Marcelo Guedes, kısa sürede kalitesini göstermiş ve Siyah-Beyazlı formayla iki şampiyonluk yaşamıştı.

Fransa'nın Olympique Lyon kulübüne 2017 yazında 7.5 milyon euro bonservisle satılan sambacı ve eşi yeni kulüplerinde Beşiktaş'ı ve taraftarı bir türlü unutamadı. 

Beşiktaş yönetimi maliyeti uygun stoper ararken Marcelo'nun boşa çıkması taraftarı heyecanlandırdı.

GHEZZAL'DEN GOMİS'E BEŞİKTAŞ ÇAĞRISI

Öte yandan, Suudi Arabistan'ın Al Hilal kulübündeki başarılı kariyerini sona erdiren Bafetimbi Gomis'e Süper Lig yolu göründü.

36 yaşındaki Fransız santrfor için Galatasaray Başkanı Burak Elmas "istiyoruz" açıklaması yaptı. Gomis'in gol krallığı yaşadığı Sarı-Kırmızılı takıma dönmesi gündemdeyken Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, Gomis'in Instagram paylaşımına "Come to Beşiktaş" yorumu düştü.

Marcelo Guedes #ComeToBeşiktaş... Beşiktaş taraftarından boşa çıkan sambacı davet

 

Marcelo Guedes #ComeToBeşiktaş... Beşiktaş taraftarından boşa çıkan sambacı davet ile ilgili etiketler Beşiktaş Galatasaray Marcelo Guedes rachid ghezzal bafetimbi gomis
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.