Marcelo 2023'e kadar Lyon'da

Olympique Lyon, Marcelo Guedes'in sözleşmesini bir kez daha uzattı... 33 yaşındaki Brezilyalı stoper, 2023'e kadar Fransız ekibinde forma giymeye devam edecek. Beşiktaş'tan 7 milyon euroya Lyon'a transfer olan Marcelo, 4 yıldı kulüp tarihine geçmeyi başardı.

Marcelo Geudes, Beşiktaş'tan 2017 yazında 7 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olduğu Olympique Lyon'la nikah tazeledi. Brezilyalı stoper, 2023 yılına kadar Fransız ekibinde forma giymeye devam edecek.

Bu sezon 30 maçta topladığı 60 puanla, 63'er puanlı PSG ve Lille'in ardında şampiyonluk mücadesini sürdüren Lyon, 33 yaşındaki Brezilyalı futbolcusu için imza töreni düzenledi. Törende konuşan Marcelo, "4 yıldır OL'deyim. Kulübü oluşturan değerleri ve insanları iyi biliyorum. Buradaki maceraya devam etmek benim için gerçek bir mutluluk. Burada başarılı olmak ve ilerlemek için her şey var. Lyon ile bir kupa kazanmayı ve adımı bu büyük kulübün tarihine yazdırmayı umuyorum" dedi.

Lyon kulübüyle 2. kez sözleşme uzatan Marcelo, Fransız ekibinin formasını 156 kez giydi. Sambacı, Lyon'da en çok forma giyen 4. Brezilyalı konumunda... Kulübün efsanevi ismi ve şu an sportif direktörlük görevini yürüten Juninho 344 maçla ilk sırada yer alıyor. OL formasını Cris 310 ve Claudio Caçapa ise 173 kere giydi.

2016-2017 yıllarında Beşiktaş'ta oynadıktan sonra Olympique Lyon'a transfer olan Marcelo, Fransız ekibinde bu sezon 28 maçta forma giydi ve 2 gol kaydetti. 

Kulüp başkanı Jean-Michel Aulas, Marcelo transferinin takıma çok şey kattığını ve onunla sözleşme uzattıkları için şanslı olduklarını söyledi.

Marcelo 2023'e kadar Lyon'da

Marcelo 2023'e kadar Lyon'da ile ilgili etiketler Lyon Beşiktaş Ligue 1 Marcelo Guedes
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.