Marcao'yu kadro dışı bırakan Galatasaray, 17 yaşındaki stoper İsmail Tarım'ı takibe aldı

Giresunspor maçında Kerem Aktürkoğlu'na saldıran Marcao'yu kadro dışı bırakan Galatasaray, savunmaya takviyesine hazırlanıyor... Nijeryalı stoper Ozornwafor'u Belçika ekibi Charleroi'ye kiralık gönderen Sarı-Kırmızılılar, Bodrumspor'un 17 yaşındaki stoperi İsmail Tarım'ı gündemine aldı.

Süper Lig'in ilk haftasında Giresunspor'u deplasmanda 2-0 mağlup eden Galatasaray, maçta yaşananlar nedeniyle galibiyetin keyfini çıkaramadı.

Brezilyalı stoper Marcao'nun maç sırasında Kerem Aktürkoğlu'na saldırması sonrasında başlayan kriz sonrasında, yönetim tarafından kadro dışı kararı verilirken; PFDK da 8 maçtan men cezası verildiğini açıklamıştı.

17 YAŞINDAKİ İSMAİL TARIM TAKİP EDİLİYOR

Yaşananlar sonrası Fatih Terim'in kadro tercihi merak edilrken, savunma tandeminde Luyindama ile birlikte yeni transfer Nelsson'un yer alması bekleniyor.

Stoper alternatifi olarak elinde Alpaslan Öztürk bulunan Sarı-Kırmızılılar, Bodrumspor'da forma giyen İsmail Tarım'ı gündemine aldı. 17 yaşındaki 1,90'lık stoper, geçtiğimiz sezonun son 2 haftasında şans bularak 90 dakika sahada kalmış ve performansıyla beğeni toplamıştı.

Sarı-Kırmızılılar'ın genç oyuncu için resmi teklif hazırlığı yaptığı da öne sürüldü.

Marcao'yu kadro dışı bırakan Galatasaray, 17 yaşındaki stoper İsmail Tarım'ı takibe aldı

Savunmaya takviye için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Nijeryalı oyuncusu Valentine Ozornwaford'u da Belçika'nın Charleroi ekibine kiraladı. 2019 yılında 200 bin Euro karşılığında Nijerya ekiplerinden Enyimba Aba'dan 200 bin Euro karşılığında transfer edilen 22 yaşındaki stoper, arından İspanyol ekibi Almeira'ya kiralık olarak gönderilmişti.

La Liga 2 ekiplerinden Almeira'da yalnızca 5 maçta şans bulan 1,94'lük stoper, geçtiğimiz sezon ise Sarı-Kırmızılı forma altında 1 Süper Lig maçında yer aldı.

LUYİNDAMA'YA YENİ SÖZLEŞME

Galatasaray'da stoper konusunda şaşırtan bir gelişme de yaşandı. Bir süredir savunmada yaptığı bireysel hatalar ile dikkat çeken ve takımdan gönderileceğine dair haberler çıkan Christian Luyindama ile sözleşme uzatıldı.

Sabah'ın haberine göre, sezon sonu sözleşmesi sona erecek 27 yaşındaki oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. Luyindama'nın yıllık ücretine de zam yapılırken, maaşı 1,2 milyon Euro'ya yükseldi.

Marcao'yu kadro dışı bırakan Galatasaray, 17 yaşındaki stoper İsmail Tarım'ı takibe aldı - Resim : 2

 

 

Marcao'yu kadro dışı bırakan Galatasaray, 17 yaşındaki stoper İsmail Tarım'ı takibe aldı ile ilgili etiketler Galatasaray Valentine Ozornwafor İsmail Tarım bodrumspor
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.