"Konuşmam doğru olmaz"

Marcao'dan Galatasaray'dan ayrılacağı iddialarına kaçamak yanıt... Brezilyalı stoper topu menajerine atarken İtalya'nın Roma kulübüyle Sarı-Kırmızılı yönetim arasında bonservis pazarlıkları kıran kırana devam ediyor.

Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao, AS Roma dedikodularına değindi. Başakşehir galibiyeti sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sambacı, "Roma'dan teklif olduğu söyleniyor. Gidecek misin, kalacak mısın?" sorusuna, "Bu konuyla ilgili benim bir şey söylemem doğru olmaz. Kulüplerin ve menajerlerin konuşması daha doğru olur" cevabını verdi.

24 yaşındaki futbolcu galibiyeti ise şu sözlerle değerlendirdi: "Güzel galibiyet için arkadaşlarımı kutluyorum. İlk dakikadan son dakikaya kadar birbiri için koşan bir takım vardı. Güzel galibiyetler geliyor ama yolun daha başındayız."

TEK ÇEKİM YAPARSAK OLUR

İtalyan basını Roma'nın Marcao için Sarı-Kırmızılı kulübe 16 milyon euro bonservis önerdiğini yazmıştı. Ocak 2019'da Portekiz'in Chavez kulübünden 4 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Brezilyalı futbolcunun satışına sıcak bakan yönetim, teknik direktör Fatih Terim'in bu konudaki kararını bekliyor. Sarı-Kırmızılı kulübe yakın kaynaklar, rakamın tek seferde ödenmesi halinde transferin gerçekleşeceğini aksi takdirde 20 milyon eurodan aşağı futbolcunun bırakılmayacağı konusunda görüş belirtiyor. Marcao'nun Galatasaray'la Haziran 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

"Konuşmam doğru olmaz" ile ilgili etiketler Marcao Galatasaray Roma Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.