Marcao krizi ile boğuşan Galatasaray'da Victor Nelsson'un lisansı çıktı

Giresunspor maçında Marcao'nun Kerem Aktürkoğlu'na saldırısı sonrası stoper tandemindeki alternatifleri azalan Galatasaray'a müjdeli bir haber geldi... Ozornwafor'un Charleroi'ye kiralanmasının ardından Danimarkalı stoper Victor Nelsson'un lisansı çıktı.

Süper Lig'in ilk maçında Giresunspor'u deplasmanda 2-0 mağlup eden Galatasaray'da, Marcao'nun Kerem Aktürkoğlu'na saldırısı sonrası Brezilyalı stoper yönetim tarafından kadro dışı bırakılırken, PFDK da 8 maç ceza vermişti.

Yaşananlar sonrası savunma hattında yeni bir düzen kurmak isteyen Fatih Terim'e müjdeli haber geldi. Nijeryalı oyuncu Valentine Ozornwafor'un Belçika ekiplerinden Charleroi'ye kiralanmasının ardından yeni transfer Victor Nelsson'un lisansı çıktı.

Nelsson'un savunmada Luyindama ile partner olması beklenirken, alternatif olarak da Alpaslan Özütürk kadroda bulunuyor.

HATAYSPOR MAÇINDA FORMA GİYEBİLECEK

Süper Lig'in 2. haftasında yarın Hatayspor ile karşılaşacak Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in onay vermesi halinde Nelsson da forma giyebilecek.

FALCAO'NUN EŞİNDEN İLGİNÇ PAYLAŞIM

Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao'nun eşi Lorelei Taron, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Bu hafta gidiyoruz, hep birlikte" ifadelerini kullandı. Taron'un bu paylaşımı, Falcao'nun ayırılığının bir işareti olarak yorumlandı.

2019 yılında transfer olduğu Sarı-Kırmızılılar'da çıktığı 43 resmi maçta 20 gol ve 3 asiste imza atan Falcao, yaşadığı sakatlıklar ve düşük performansı nedeniyle eleştiriliyor.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Falcao'nun yıllık 9,5 milyon Dolar masrafı olduğunu belirterek oyuncu ile yollarını ayırmak istediklerini ifade etmişti.

Marcao krizi ile boğuşan Galatasaray'da Victor Nelsson'un lisansı çıktı

Marcao krizi ile boğuşan Galatasaray'da Victor Nelsson'un lisansı çıktı ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Marcao Victor Nelsson
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.