Marcao: Aklımızı maksimum seviyede kullanmamız gereken bir maç

Galatasaray'daki son günlerini geçiren Brezilyalı stoper Marcao, Beşiktaş derbisi öncesi açıklamalarda bulundu. Rusya şampiyonu Zenit'le transfer görüşmeleri yapan 24 yaşındaki sambacı, "Hocamız bizi çok iyi hazırlıyor. Çok zeki olmamız gereken bir maç, aklımızı maksimum seviyede kullanmamız gereken bir maç, diğer taraftan da sabırlı olmamız gereken bir maç. İyi hazırlanıyoruz" dedi.

Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao, Beşiktaş derbisiyle birlikte Sarı-Kırmızılı formayla 100. maçına çıkacak. 24 yaşındaki futbolcu, dünkü antrenman öncesi "Umarım Beşiktaş karşısında iyi bir netice ile sahadan ayrılacağız" açıklamasında bulundu.

Sambacı, "Çok zor bir maç bizi bekliyor. Sezonun final maçı. Hocamız bizi çok iyi hazırlıyor. Çok zeki olmamız gereken bir maç, aklımızı maksimum seviyede kullanmamız gereken bir maç, diğer taraftan da sabırlı olmamız gereken bir maç. İyi hazırlanıyoruz, umarım istediğimi sonuçla maçtan ayrılacağız" ifadelerini kullandı.

ZENİT ST. PETERSBURG'LA GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Galatasaray'a 2018-19 sezonu devre arasında Portekiz'in Chavez takımında transfer edilen Marcao'nun ismi transferle anılıyor. Geldiğinde Portekiz Ligi'nde son sırada bulunan Chavez'e 4 milyon euro bonservis ödenmeşti.

"Portekiz'in sonuncu takımından bu paraya stoper mi alınır" yorumları yapılan Marcao'nun Rusya şampiyonu Zenit'le temas halinde olduğu öğrenildi. Ruslar, bir sezon daha sözleşmesi bulunan Marcao için 15 milyon euroluk bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

Marcao: Aklımızı maksimum seviyede kullanmamız gereken bir maç ile ilgili etiketler Galatasaray Marcao Beşiktaş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.