Marc Gasol Los Angeles Lakers'da

NBA'de son şampiyon Los Angeles Lakers, İspanyol pivot Marc Gasol'u kadrosuna kattı. Resmi siteden yapılan açıklamada Lakers'ın Toronto Raptors'tan ayrılan 35 yaşındaki Gasol ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı duyuruldu. İspanyol pivot, 2007'de draft edildiği Lakers'ta forma giymemiş ve takasla Memphis Grizzlies'a gönderilmişti.

Los Angeles Lakers, 2007 draftında 48. sıradan seçtiği ancak forma vermeden Memphis Grizzlies'e takasladığı İspanyol pivot Marc Gasol'ü 35 yaşında renklerine bağladı. Tecrübeli basketbolcu, 2019'da şampiyonluk yaşadığı Toronto Raptors'ta geçen sezon 7,5 sayı, 6,3 ribaunt ve 3,3 asist ortalamalarıyla oynadı. 

Lakers'ın Amerikalı uzun Javale McGee ve 2. tur draft hakkını Cleveland Cavaliers'a göndererek karşılığında Alfonzo McKinnie ve Jordan Bell'i kadrosuna kattığı da açıklandı.

Lakers daha önce NBA'de "Yılın 6. Adamı" seçilen Montrezl Harrell, sakı makinesi Wesley Matthews ve Alman yıldız Dennis Schröder'i transfer etmiş, Kentavious Caldwell-Pope'un ise sözleşmesini uzatmıştı. 

Marc Gasol Los Angeles Lakers'da

Marc Gasol Los Angeles Lakers'da - Resim : 2

Marc Gasol Los Angeles Lakers'da - Resim : 3

Marc Gasol Los Angeles Lakers'da - Resim : 4

Marc Gasol Los Angeles Lakers'da ile ilgili etiketler NBA Los Angeles Lakers Marc Gasol
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.