Maraş'ta vahşet: 5 erkek, 12 yaşındaki kız çocuğuna yıllarca tecavüz etti!

Kahramanmaraş'ta aynı mahallede oturan 5 erkek, 12 yaşındaki kız çocuğuna uyuşturucu vererek 7 yıl boyunca tecavüz etti. Skandal olay kız çocuğunun intihar girişiminde bulunmasının ardından açığa çıktı.

Olay Maraş'ın Pazarcık ilçesine bağlı İstasyon Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; Emrah A., Veysel A., Ali D., Oğuzhan K. ve Ali T. isimli erkekler aynı mahallede ikamet eden N. A. isimli kız çocuğunu sistematik olarak tehdit edip uyuşturucu vererek yıllarca istismar etti. Olay N.A'nın intihar girişiminin ardından açığa çıktı. N.A devlet korumasına alınırken davaya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'da müdahil oldu.

SAPIKLARDAN 4'Ü TUTUKLANDI

Artı Gerçek'ten Ali Çelik'in haberine göre, başlatılan Soruşturma kapsamında istismar failleri Emrah A., Ali D.ve askerde olduğu öne sürülen Oğuzhan K. tutuklandı. Ali T. ise önce adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ardından sosyal medyadan yükselen tepkiler nedeniyle tutuklandı. Emrah A.'nın kardeşi Veysel A. ise aranıyor.

Maraş'ta vahşet: 5 erkek, 12 yaşındaki kız çocuğuna yıllarca tecavüz etti!

İLK İSTİSMAR 7-8 YAŞINDA ABİSİNİN ARKADAŞI TARAFINDAN

Soruşturma dosyasını inceleyen avukat Hüseyin Göksel, Artı Gerçek'e konuştu. N.A'nın ifadesinde “ilk istismarın 7-8 yaşındayken abisinin arkadaşı olan Emrah A. tarafından başladığını“ söylediğini belirtti.

Ardından istismarı duyan diğer erkeklerin de sistematik olarak küçük çocuğu istismar etmeye başladığını aktardı. Cinsel istismarın Facebook ve Instagram'da da devam ettiğini belirten Göksel, delil niteliğindeki konuşmaların soruşturma dosyasında yer aldığını söyledi.

60 YAŞINDAKİ MAHALLE BAKKALI DA TUTUKLANDI

Hüseyin Göksel mahalle bakkalı olan 60'lı yaşlardaki Ali T.'nin de kız çocuğunu yıllarca istismar ettiğini vurguladı. Ali T.'nin iki kere hakim karşısına çıktığını ve ilkinde adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığını ancak ikincisinde sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine tutuklandığını söyledi. Göksel “İstismar N.A'nın intihar girişiminin ardından yaşadıklarını kuzenine anlatmasıyla ortaya çıktı“ dedi.

POLİS BASIN AÇIKLAMASINA İZİN VERMEDİ

İstismarın ortaya çıkması ilçede büyük tepki çekti. Kimi yurttaşlar basın açıklaması yapmak istedi ancak İlçe Emniyet Müdürlüğü izin vermedi.

MAHALLEDE GERGİNLİK DEVAM EDİYOR

İlçede istismar zanlılarının akrabaları ile mahallede yaşayan yurttaşlar arasında yaşanan gerginlik ise devam ediyor.

Maraş'ta vahşet: 5 erkek, 12 yaşındaki kız çocuğuna yıllarca tecavüz etti! ile ilgili etiketler Kahramanmaraş Tecavüz istismar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.