Maraşlı'nın ipi çekilmek üzere! Dizi final mi yapacak?

ATV'nin Pazartesi akşamları yayınlanan dizisi Maraşlı kan kaybetmeye devam ediyor. Maraşlı dizisi ilk 4 bölüm sonrası çok konuşulanlar arasına girmişti. Ancak geçtiğimiz günlerde yayınlanan son bölüm, dizinin ilk günlerini arattı.

Hikayesi ve kurgusuyla izleyicinin başlarda beğenerek izlediği Maraşlı'da Alina Boz ve Burak Deniz'in performansları da beğenilmişti. Ancak giderek azalan tempo ve gizem izleyiciyi de Maraşlı'dan başka alternatiflere yöneltti.

Maraşlı'nın Pazartesi reytinglerinde Uyanış Büyük Selçuklu, Yasak Elma ve Sefirin Kızı gibi dizilerle kapışması olası gözükürken gün geçtikçe bu hedeften kopmuşa benziyor. Maraşlı dizisindeki karakterlerin her bölüm çözülmesi ve diziye hayat veren çatışmaların çözülmesi Maraşlı'ya ahyat veriyordu.

marasli-dizisi.jpg

İlk günkü kadar heyecan ve ilgiyle takip edilmeyen Maraşlı final mi yapacak sorusu da haliyle izleyicinin aklında dönüp duruyor. Temposu da giderek düşen dizinin final yapması da an meselesi.

Dizideki Necati karakteri de olmasa heyecan iyiyden iyiye azalacak. Necati'nin rol yeteneği ve intikam yemini etmesi Maraşlı'nın şimdilik ilgiyle izlenen anlarından.

 

Maraşlı'nın ipi çekilmek üzere! Dizi final mi yapacak? ile ilgili etiketler ATV maraşlı final mi yapacak maraşlı dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.