Maraşlı'nın Cemal'i Burak Deniz'in babası kimdir? Burak Deniz babasının cenazesine katılmamıştı!

ATV'de yayınlanan Maraşlı dizisinin Cemal'i Burak Deniz, son dönemin en çok konuşulan yıldızlarından. Geçtiğimiz yılın sonlarında babasını kaybeden ve cenazesine katılmayan Burak Deniz'in takipçileri, yakışıklı oyuncunun babası Teoman Deniz hakkında bilgi arıyor. Peki Burak Deniz kimin oğludur?

Burak Deniz, Maraşlı dizisiyle birlikte magazin dünyasının en çok konuşuşan isimlerinden biri. Alina Boz ile birlikte başrolünü paylaştığı Maraşlı dizisinde Cemal karakterini canlandıran Burak Deniz'in babası Teoman Deniz kimdir?

BURAK DENİZ'İN BABASI KİMDİR?

Oyuncu Burak Deniz'in İzmit'te yaşayan babası Teoman Deniz, geçtiğimiz yılın sonlarında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Oyuncunun babası düzenlenen cenaze töreniyle İzmit'te son yolculuğuna uğurlandı.

Burak Deniz'in acı günü! Babası hayatını kaybetti - Son Dakika Magazin  Haberleri

Teoman Deniz'in cenazesine katılmayan Burak Deniz hakkında çıkan "Babası ile arası açık mı?" haberlerine açıklık getirdi. Spor salonundan çıkarken ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Burak Deniz babasının İzmit'teki cenazesine katılamama sebebini açıkladı.

İzmit'te yapılan cenaze törenine babasına küs olduğu için katılmadığı iddia edilen ünlü oyuncu, "Sadece zaman problemi oldu, cenazeye yetişemedim. Sonrasında vedalaştık. Yazıldığı gibi babamla aramda bir problemim yoktu" diye konuştu.

Maraşlı'nın Cemal'i Burak Deniz'in babası kimdir? Burak Deniz babasının cenazesine katılmamıştı! ile ilgili etiketler ATV burak deniz kimin oğlu burak denizin babası kim
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.