Maraşlı nerede çekiliyor? Maraşlının sahaf dükkanı nerede?

ATV ekranlarında 11 Ocak Pazartesi akşamında başlayacak olan Maraşlı dizisinin çekimlerinin nerede yapıldığı merak edilmekte. İstanbul Boğazı manzarası ile başlayan Maraşlı dizisi bu konuda bize az çok ipucu veriyor.

ATV ekranlarının yeni sezon dizilerinden Maraşlının büyük bir ses getirmesi beklenmekte. Başrollerinde Burak Deniz ile Alina Boz’un oynayacağı Maraşlı dizisi ilk bölümü ile 11 Ocak Pazartesi akşamında ATV ekranlarında olacak.

MARAŞLI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

İlk bölüm fragmanının yayınlanmasının hemen ardından Maraşlı dizisinin nerede çekildiği ve dizinin çekim yerleri şimdiden oldukça büyük merak uyandırdı. Maraşlı dizisi adından da anlaşılacağı üzere aslında Kahramanmaraş değil İstanbul’da çekiliyor.

Özel kuvvetlerde astsubay başçavuş iken bir anda hayatı tamamen değişen ve orduyu bırakmak durumunda kalan Maraşlının karşısına açtığı sahaf dükkanında çıkan Mahur ile karşılaşmaları tesadüf zincirlerinin peş peşe dökülmesine neden olacak.

Maraşlı nerede çekiliyor? Maraşlının sahaf dükkanı nerede?

İlk bölüm fragmanında Maraşlı dizisinin çekim yerleri arasında İstanbul’da yer alan Galata Kulesi ve civarını görmek oldukça mümkün.

MARAŞLI SAHAF DÜKKANI NEREDE?

Maraşlı dizisinin çoğu sahneleri İstanbul’da ve Galata Kulesi civarlarında çekildi. Ayrıca dizide Maraşlı’nın sahaf dükkanının nerede olduğu merak edilirken ilerleyen bölümlerde bu konu hakkında kesin bilgilere ulaşma şansımız bulunmakta.

 

Maraşlı nerede çekiliyor? Maraşlının sahaf dükkanı nerede? ile ilgili etiketler Maraşlı Maraşlı dizi Sahaf dükkanı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.