Maraşlı konusu nedir? ATV'nin yeni dizisi Maraşlı'nın oyuncuları kimler?

Maraşlı dizisi bu akşam ATV'de ilk bölümüyle ekrana geldi. Yepyeni konusu ve oyuncularıyla iddialı bir dizi olan Maraşlı dizisinin konusu nedir? Oyuncuları kimler?

Dizi severlerin merakla beklediği Maraşlı ilk bölümüyle bu akşam ATV'de ekrana geldi. Burak Deniz ve Alina Boz'un başrollerini paylaştığı iddialı dizinin konusu nedir, oyuncuları kimler?

MARAŞLI DİZİSİ HANGİ KANALDA?

Birbirinden değerli oyunculardan oluşan Maraşlı dizisi, Pazartesi akşamları saat 20:00'de ATV'de yayınlanıyor.

Maraşlı hangi kanalda? Maraşlı dizisi oyuncuları kim, konusu nedir? İşte, Maraşlı oyuncu kadrosu ve yayın tarihi

MARAŞLI KONUSU NEDİR?

Özel Kuvvetler’den ayrılma eski bir asker olan Maraşlı, açtığı sahaf dükkanı ile hayatını geçirmek istemektedir. Gözüpek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı’nın hayatının dönüm noktası, kızı Zeliş’in vurulduğu gündür. Tek amacı, hasta olanı kızını hayata döndürmek olan Maraşlı, evladına yaşatılan büyük acıyı unutamamaktadır. Bir gün sahaf dükkanından içeri dünyalar güzeli Mahur Türel girer ve Mahur o gün istemeden bir olaya karışır. Maraşlı, Mahur’un hayatını kurtarır. Ve o gün kaderleri birbirine bağlanır.

MARAŞLI DİZİSİ OYUNCULARI

Dizinin dikkat çeken oyuncu kadrosunda; Burak Deniz, Alina Boz, Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Serhat Kılıç, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten, Cihan Yenici bulunuyor.

Maraşlı konusu nedir? ATV'nin yeni dizisi Maraşlı'nın oyuncuları kimler? ile ilgili etiketler ATV maraşlı konusu nedir maraşlı hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.