Maraşlı Dizisinde Bu Kararı Kimse Beklemiyordu! Seyirci Ters Köşe Oldu! Maraşlı Büyük Bir Gizeme Gidiyor

Dizi sektöründe şok üstüne şok yaşanıyor. Atv ekranlarında yayınlanan Maraşlı dizisinde alınan bir karar gündemde bomba etkisi yarattı. Dizi ile ilgili kimse bu kararı kesinlikle beklemiyordu.

Dizi sektöründe şok üstüne şok yaşanıyor. Atv ekranlarında yayınlanan Maraşlı dizisinde alınan bir karar gündemde bomba etkisi yarattı. Dizi ile ilgili kimse bu kararı kesinlikle beklemiyordu. Yapımını ‘’TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, başrollerinde ise Burak Deniz ve Alina Boz’un rol aldığı “Maraşlı” bu akşam ATV’de ekrana gelecek. Alina Boz ve Burak Deniz çiftinin çok başarılı bir uyum ortaya koyduğu dizinin 17. yeni bölümü heyecan ve merak içerisinde bekleniyor.

İkili Sosyal Medyada Gündem Yarattı

Alina Boz ve Burak Deniz ikilisi son dönemde sosyal medya ortamlarında en çok konuşulan oyuncular arasında yer alıyor. Mahur ve Celal karakterleri milyonlarca mesaj ve yorum alarak geçen hafta içerisinde en çok beğenilen ve en çok yakıştırılan dizi ikilisi olarak seçildi. Fakat sosyal medyada yapılan desteklere rağmen dizinin reytinglerinin hiç de iyi gitmediğini ve bir düşüş trendi içinde olduğu dikkatlerden kaçmıyor. 

Maraşlı Dizisinde Bu Kararı Kimse Beklemiyordu! Seyirci Ters Köşe Oldu! Maraşlı Büyük Bir Gizeme Gidiyor

Maraşlı dizisinde 17. yeni bölüm heyecan ve korku dolu olaylara sahne olacak. Maraşlı dizisi ile ilgili alınan yeni kararını hiç kimse beklemiyordu. Artık Mahur da ortaya çıkan bütün gerçekleri öğrenecek. Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde; Hilal’in tek kurşunuyla vurulan Necati, Mahur’a kendisini vuranın Maraşlı olduğunu söyleyecek. Ağabeyi Necati’den duydukları karşısında Mahur, büyük bir hayal kırıklığı ve üzüntü yaşayacak.

Maraşlı Dizisinde Bu Kararı Kimse Beklemiyordu! Seyirci Ters Köşe Oldu! Maraşlı Büyük Bir Gizeme Gidiyor - Resim : 2

Yeni Bölümde Dengeler Değişiyor

Heyecan dolu yeni bölümde Maraşlı istihbarattan ani bir kararla istifa ederek Mahur’a her şeyi açıklayacak. Maraşlı, Mahur’a ailesindeki hainin ağabeyi olduğunu söyleyecek.

Maraşlı Dizisinde Bu Kararı Kimse Beklemiyordu! Seyirci Ters Köşe Oldu! Maraşlı Büyük Bir Gizeme Gidiyor ile ilgili etiketler Maraşlı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.