Maraşlı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

ATV ekranlarının yeni dizisi Maraşlı ilk bölümü ile başlıyor. Başrollerinde Burak Deniz ile Alina Boz’un oynadığı Maraşlı dizisinin konusu ve hikayesi merak edilir oldu. Peki, Maraşlı dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

ATV ekranlarında yeni sezon dizilerinden biri olan Maraşlı, 11 Ocak akşamında ilk bölümü ile izleyenlerinin karşısına çıkıyor. Tims&B Productions adına Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını üstlendiği Maraşlı dizisinin başrollerinde Burak Deniz ile Alina Boz yer alıyor.

MARAŞLI DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Maraşlı; kızı Zeliş'in vurulması sonrasında hayatında yeni bir sayfa açarak gözü pek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan birisidir. Maraşlı'nın, bir gün istemeden büyük bir olayla karşılaşan Mahur ile tanışması sonrasında hayatını kurtarması sonucunda hem aşkın hem de büyük sırların peşinde soluksuz bir serüven ön planda yer alacak.

Maraşlı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

MARAŞI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Senaryosunu Ethem Özışık, Hakan Bonomo, Ercan Uğur'un, yönetmenliğini Arda Sarıgün'ün üstlendiği Maraşlı dizisi kadrosunda Burak Deniz ile Alina Boz dışında Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten, Serhat Kılıç, Cihan Yenici, Neslihan Acar, Sinem Akyol, Türkü Su Demirel, Gizem Kala ve Bedriye Rosa Çelik gibi isimlerde yer alıyor.

 

Maraşlı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Maraşlı Maraşlı dizi konusu Maraşlı oyuncuları Maraşlı oyuncu kadrosu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.