Maraşlı 3. bölüm fragmanı izle!

Maraşlı 3. bölüm fragmanı izle! Maraşlı 3. bölüm fragmanı merak ediliyor. 18 Ocak akşamı ATV'de son bölümü yayınlanan Maraşlı 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Maraşlı 3. bölüm fragmanı izle merak ediliyor. Başrollerinde Alina Boz'un yer aldığı ATV'nin yeni dizisi Maraşlı 3. bölüm fragmanı, dizinin yeni bölümünün bu akşam ekrana gelmesinin ardından araştırılmaya başlandı. Peki, Maraşlı 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

MARAŞLI 3. BÖLÜM FRAGMANI İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Maraşlı, kızını bu hale getirenlerin Türel ailesinden olduğuna emindir. Maraşlı için ailenin her bireyi şüphelidir. Bu nedenle Mahur'u koruma görevine geri döner. Maraşlı'nın, Türel ailesini tanımak için atacağı ilk adımı ne olacak? Mahur'un suikast girişimden haberi yoktur. Savaş'ın hala onun peşinde olduğundan habersiz olan Mahur, Maraşlı'nın dönüşüne karşı çıkar. Mahur'un bir planı vardır. Maraşlı'yı bıktırarak görevi kendi rızası ile bıraktırmaya çalışır. Mahur bu planında başarılı olacak mı?

Maraşlı dizisinden nefes kesen yeni tanıtım

Firuzan, Sedef Hanım'dan kalma fidanlığı kış bahçesine çevirir. Annesinden kalan bahçenin tarumar olduğunu gören Mahur ve Firuzan arasında büyük bir gerginlik yaşanır. Hayal kırıklığına uğrayan Mahur'un yanında sadece Maraşlı olur. Maraşlı ve Mahur arasındaki buzlar erimeye başlayacak mı?

Savaş; Aziz Bey'e, istediği fotoğrafların 24 saat içinde kendisine verilmemesi halinde Mahur'un öldürüleceğini söyler. Maraşlı, Savaş ve Aziz'in büyük buluşmasında yaşananlar herkesi şoke edecektir.

 

Maraşlı 3. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler ATV maraşlı 3. bölüm fragmanı maraşlı yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.