Maraşlı 3. bölüm!

Maraşlı 3. bölüm ATV'de izleniyor. 25 Ocak Pazartesi akşamı ATV'de yeni bölümüyle ekrana gelen Maraşlı'da bu akşam neler olacak? Alina Boz ve Burak Deniz'in rol aldığı Maraşlı 3. bölüm izlemek ve dizinin yeni bölüm fragmanı için haberimizi ziyaret edin.

Maraşlı 3. bölüm izlemek isteyenler bu akşam da ATV ekranlarının karşısında olacak. 25 Ocak akşamı ATV'de canlı yayınlanan ve son bölümüyle dikkatleri üzerine çeken Maraşlı 3. bölümde; Maraşlı, kızını saldırıda bu hale getirenlerin Türel ailesinden biri olduğu konusunda nettir.

MARAŞLI 3. BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

Maraşlı, kızını saldırıda bu hale getirenlerin Türel ailesinden biri olduğuna emindir. Maraşlı için ailenin her bireyi şüphelidir. Bu nedenle hem düşmanını bulmak hem de Mahur'u korumak için koruma görevine geri döner. Maraşlı'nın, Türel ailesini tanımak için bir planı vardır.

Maraşlı dizisi 3.bölüm fragmanı izle! 3.yeni bölümde neler olacak? Maraşlı dizisi son bölüm özeti

Mahur'un suikast girişimden haberi yoktur. Savaş'ın hala onun peşinde olduğundan habersiz olan Mahur, Maraşlı'nın dönüşüne karşı çıkar. Mahur'un bir planı vardır. Maraşlı'yı bıktırarak görevi kendi rızası ile bıraktırmaya çalışır. Bir yandan da ailesindeki düşmanı öğrenmek için her türlü yolu dener.

Savaş; Aziz Bey'e, istediği fotoğrafların 24 saat içinde kendisine verilmemesi halinde Mahur'un öldürüleceğini söyler. Maraşlı, Savaş ve Aziz'in büyük buluşmasında yaşananlar herkesi şoke edecektir.

Maraşlı 3. bölüm! ile ilgili etiketler ATV maraşlı 3. bölüm maraşlı son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.