Maraşlı 17. bölüm fragmanı izle!

Maraşlı 17. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 3 Mayıs Pazartesi akşamı 16. son bölümü ATV'de yayınlanan Maraşlı dizisi hız kesmeden devam ediyor. Alina Boz ve Burak Deniz'in başrol oynadığı Maraşlı 17. bölüm fragman izlemek için izleyiciler bu akşamdan itibaren arayışlara başladı.

Maraşlı 17. bölüm fragman yayınlandı mı merak ediliyor. Her Pazartesi akşamı ATV'de yayınlanan ve rakipleri Yasak Elma, Uyanış Büyük Selçuklu ve Kağıt ev gibi dizilerle reyting kapışmasına giren Maraşlı bu akşam 16. son bölümü ile ekrana geldi. Alina Boz'un güzelliğiyle ön planda olduğu Maraşlı'da son bölüm neler oldu?

"O tetiği çekersen, hem Mahur'u hem Nevzat'ı kaybedersin"

Mahur, bilmediği bir evde gözünü açar ve Maraşlı'yı bulur. İkiliyi karşılayan kişi Necati olur. Onları Necati kurtarmıştır. Mahur için abisi artık bir kahramandır. Ama Maraşlı, Necati'nin başka bir planı olduğunun farkındadır. Necati, Nevzat'ın hayatı karşılığında Maraşlı'yı susması için tehdit eder. Maraşlı, Necati'nin büyük planını öğrenebilecek midir?

ATV Maraşlı son bölüm kesintisiz izle! Maraşlı 16. bölüm izle tek parça!

Cezaevinde şişlenen İlhan hastaneye kaldırılır. Aziz yaşananların şokuyla fenalaşır. Hastanede Aziz ve İlhan tedaviye alınırken başka bir hapishaneye nakil edilmeye çalışılırlar. Bu sırada hastanede çıkan arbededen yararlanan baba oğul kaçmayı başarırlar. Fakat dışarda Savaş'ın onlara büyük bir sürprizi vardır.

Savaş ve Necati'nin arası gerilir. Necati'nin, Maraşlı ve Mahur'u kurtarma sebebini Savaş anlayamaz. Necati, Savaş'ı daha sonra anlatacağı başka bir planı olduğuna ikna etmeye çalışır. Necati'nin büyük planı nedir? Necati'nin planı başarılı olacak mıdır?


MARAŞLI 17. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Maraşlı 17. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler ATV maraşlı 17. bölüm fragman izle maraşlı yeni bölüm fragmanı izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.