Maraşlı 14. bölüm fragmanı!

Maraşlı 14. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 12 Nisan akşamı ATV'de yeni bölümü yayınlanan Maraşlı dizisinin 14. bölüm fragmanı izlemek isteyenler bölüm sonrası harekete geçti. Burak Deniz ve Alina Boz'un yer aldığı Maraşlı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Maraşlı 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediliyor. ATV'de her Pazartesi akşamı ekrana gelen Maraşı bu akşam 13. son bölümü ile ekrana geldi. Burak Deniz ve Alina Boz'un başrolde olduğu yerli dizi Maraşlı heyecanlı sahneleri ile izleyicisini ekran başına kilitliyor.

İlhan, Necati'ye şirketin el değiştirdiğini anlatır. Necati, İlhan'a Aziz'in her şeyi bilmesi gerektiğini söyler. İlhan, Aziz'e her şeyi anlatabilecek gücü bulabilecek midir? Aziz, şirketi kaybettiğini öğrenirse tepkisi ne olacaktır?

Maraşlı yeni bölüm canlı izle I Maraşlı 13. bölüm canlı izle!

Türel Ailesi, Mahur'un sergisine gidecekleri sırada aldıkları haberle Mahur'un hayatının yine tehlikede olduğunu öğrenir. Maraşlı, Mahur'un başına gelebilecek tehlikeye karşı sergiye gider. İlhan'ın peşinde olan Behram, İlhan'a iki saat içinde teslim olmaz ise Mahur'u ve tüm sergidekileri öldürüleceğini söyler. Maraşlı sergidekileri koruma altına alırken Nevzat bombayı uzaktan patlatacak kişinin peşine düşer. Olayların kontrolden çıkmasıyla gözler Maraşlı'ya çevrilir. Maraşlı, Mahur ve sergiye gelen konukların hayatını nasıl kurtaracaktır?

MARAŞLI 14. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Maraşlı 14. bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler ATV maraşlı 14. bölüm fragmanı maraşlı yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.